Snel in reageren en mooie spullen als aanbod
Reactie GSD Auctions:
Beste,
U biedt zelf op het kavel en er worden goede foto's genomen van alle kavels om u een zo goed als mogelijke impressie van het kavel te geven. Zo staat u dus ook niet voor verassingen, is...
Beste,
Dank voor de review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen we iedere dag keihard ons best voor! Fijn dat onze circulaire inpakkunsten zo gewaardeerd worden...
Beste,
Dank voor de review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen we iedere dag keihard ons best voor! De bezorging kan helaas soms iets langer duren dan we zelf willen, we zijn...