Geholpen zoals verwacht. Kop koffie gekregen en vrij snel de telefoon gemaakt. Prijs kwaliteit verhouding is wel boven verwachting, de prijs viel enorm mee vond ik.
Gsm reparatie
Mijn iPhone scherm laten maken. Heb 3x terug moeten komen voor het eindelijk opgelost was want het lag blijkbaar aan wat anders.
Hennie
Super goed! Ze hadden mijn accu vervangen binnen een half uur.
Sandra
Post nl punt helpen me altijd geweldig
Jose
Goede ervaring met het repareren van mijn iphone scherm.
Burna
Eerste keer langs geweest probleem was verholpen. Twee dagen later merkte ik dat het scherm moeilijk reageerde. Terug gegaan en ze hebben het scherm laten nakijken. Onder de garantie een nieuw...Eerste keer langs geweest probleem was verholpen. Twee dagen later merkte ik dat het scherm moeilijk reageerde. Terug gegaan en ze hebben het scherm laten nakijken. Onder de garantie een nieuw scherm geplaats en ben nu enorm tevreden.
Qiddane
Goeie service! En een snelle reperatie! Ziet er weer uit als nieuw!
Marieke
Afspraak gemaakt via de website, kreeg dag voor de afspraak een herinnering via sms. bij aankomst Opgevangen alsof ik bij Apple was (misschien wel beter) en werd meteen geholpen