Van der linden

Telefoon kon niet gemaakt worden. Kreeg een zelfde toestel tegen meerprijs. Goede oplossing en goed meegedacht

Reactie GSM Reparatie Plaza:

Hartelijk dank voor je positieve feedback!

Raphael

Goed geholpen met aankoop nieuwe iPhone

Nico C.

Vandaag, zondag 15 dec 2022 pakje opgehaald en blijkt direct mijn batterij van mijn iPhone te kunnen vervangen. Prima service, snel en keurig geholpen.

Antoinette

Wat ben ik goed geholpen op de lokatie Breda! Goede uitleg over mijn IPhone en kleine reparatie zonder kosten. Service zeer goed!

Irma van Stal

Hele fijne service ontvangen van deze mannen. Echt goed geholpen had het niet beter verwacht.

Chantal

Wat een toppers. Enorm blij met hoe ze communiceren en geruststellen. Keep it up!

Laura Keun

Ik ben hier begin van de week geweest om de voorkant van mijn scherm te laten maken. Op aanraden van ze heb ik ook scherm voor de achterkant van mijn telefoon laten bestellen. Door hun fout hebben... Ik ben hier begin van de week geweest om de voorkant van mijn scherm te laten maken. Op aanraden van ze heb ik ook scherm voor de achterkant van mijn telefoon laten bestellen. Door hun fout hebben ze een verkeerde besteld, en later deze week nog door een fout van de leverancier de verkeerde geleverd gekregen. Resultaat was dat ik nu een dikke 4 uur zonder telefoon heb gezeten, maar, er is wel speciaal voor mij helemaal naar Den Haag gereden om te regelen dat mijn telefoon vandaag nog (op oudejaarsdag) gemaakt kon worden. En mijn telefoon is netjes thuis bezorgd, met als goedmaker een nieuw hoesje. Toch bedankt voor de service!

W Ravestein

Keurig en snel geholpen met een nieuw scherm voor de iPhone
Prijs scherm was niet duur

Marco

Goed geholpen

Gsm reparatie

Goede service en goede communicatie vooral.