Gsm Plaza Breda

Top top top geef ze een 10+

Top top top geef ze een 10+

Heb afgelopen week mijn Huawei Mate 20 Pro laten repareren de voorkant + achterkant + behuizing vroeg ook om het glas van de Camera te maken zeiden ze doen we er gratis bij volgende dag was hij al gerepareerd echt super snel en heel netjes gedaan terug naar huis kwam ik erachter dat mijn Geluid moelijk deed maar was al in de Avond ik de Site geopend en de Chat gestart was ongeveer 8 uur de Winkel was al dicht om 6 maar toch kreeg ik response van de zaak heb mijn probleem uitgelegd en hij zij komt helemaal goed gaan we oplossen voelde me heel fijn bij het gevoel dat ze je op je gerust stellen de ben toen terug gegaan om telefoon af te leveren ze hebben de zelfde dag geprobeerd om het op te lossen helaas niet gelukt ik besproken met eigenaar dat ik best wel een eindje uit de buurt woonde hij zij komt goed we gaan door tot het probleem opgelost is en breng hem naar je toe tot de duur volgende dag hebben ze hem afgeleverd.

Gewoon een top bedrijf 10+ Service

Ayman

Geweldig geholpen

Nawal

Top winkel!!! Bedankt!!!

Marieke Veldhuis’

Afspraak gemaakt via de website, kreeg dag voor de afspraak een herinnering via sms. bij aankomst Opgevangen alsof ik bij Apple was (misschien wel beter) en werd meteen geholpen. Een half uur later... Afspraak gemaakt via de website, kreeg dag voor de afspraak een herinnering via sms. bij aankomst Opgevangen alsof ik bij Apple was (misschien wel beter) en werd meteen geholpen. Een half uur later was mijn probleem verholpen, een enorm leuk gesprek gevoerd met de eigenaar, en een gratis beschermplaatje gekregen. Wat een ongelofelijk unieke winkel is dit zeker 5 sterren waardig.

Yvonne

Deskundige en vriendelijke jongens! Het probleem met mijn iPhone was niet gemakkelijk te verhelpen maar ze gingen door tot het gelukt was!

Luc

Na sluitingstijd terug naar de zaak gereden om mijn scherm te vervangen.

Jona

Refurbished ipad en iphones gekocht

Mendoza

Hele goede winkel!