Jac Stoffelen

Geweldige ervaring, gemakkelijk om een afspraak in te plannen via de website.
Geweldige ervaring, gemakkelijk om een afspraak in te plannen via de website.
Je wordt netjes te woord gestaan en geholpen, ook als er een probleem is na de reparatie wordt het keurig opgelost. als het niet opgelost kan worden wordt het keurig uitgelegd waarom dit niet mogelijk is.

Mitch

Reparatie van accu was snel (binnen halfuur) uitgevoerd. Nog steeds blij met het resultaat, iPhone gaat weer de hele dag mee zonder tussentijds opladen!

Philippine Ledeboer

Netjes gedaan en heel vriendelijke werknemer. Was binnen 20 minuten klaar! Enige jammere was dat de winkel te laat open was (maar dat kwam door omstandigheden en dat moet ook kunnen!:) )

Heel snelle en vriendelijke service!

Theo

Gemakkelijk zelf online een afspraak te plannen. Reparatie van het scherm van m’n iPhone ging snel en vakkundig. Binnen 20 minuten klaar. Top!

Theo

Zeer aangenaam verrast door de snelle, vriendelijke en vakkundige wijze waarop het scherm van mijn iPhone is vervangen. Online afspraak gemaakt en binnen 20 minuutjes klaar en dat voor een zeer... Zeer aangenaam verrast door de snelle, vriendelijke en vakkundige wijze waarop het scherm van mijn iPhone is vervangen. Online afspraak gemaakt en binnen 20 minuutjes klaar en dat voor een zeer vriendelijke prijs!

Vrijblijvend advies ontvangen over de status van mijn defecte telefoon; erg vriendelijk van hen! Direct geholpen.

Emilie

Hele goede service. Binnen 20 min is je telefoon gerepareerd. Vriendelijk personeel!

H Meinderts

Ik was gezellig in Breda met mijn dochters toen ik mijn telefoon liet vallen en mijn scherm kapot was. Gelukkig heb ik slimme dochters die even google raadpleegde en zo vonden ze Gsm Reparatie... Ik was gezellig in Breda met mijn dochters toen ik mijn telefoon liet vallen en mijn scherm kapot was. Gelukkig heb ik slimme dochters die even google raadpleegde en zo vonden ze Gsm Reparatie Plaza. Wij er naar toe en ze begrepen dat ik ivm parkeer app en TomTom enzo mijn telefoon echt nodig had dus ze hielpen me gelijk even. Heel erg bedankt helden