Dewi de laat

Fijn bedrijf. Doet wat het belooft

Renzo sasbrink

Supergoed geholpen en klantvriendelijk stond op 1

Super leuke
Heel klant vriendelijk personeel👍😀
Goed affiche

Eline Heyt

De klantenservice is hier echt top! Had hier vorig jaar een telefoon besteld maar hij kwam maar niet binnen, of een fout bij hun bedrijf of een fout bij hun verzendbedrijf. Iig, hun gecontacteerd en... De klantenservice is hier echt top! Had hier vorig jaar een telefoon besteld maar hij kwam maar niet binnen, of een fout bij hun bedrijf of een fout bij hun verzendbedrijf. Iig, hun gecontacteerd en jahoor, de volgende dag had ik ‘m gewoon in huis. Helemaal top!

Justin gerrits

Goede service,goede kwaliteit

Dominique van der Bijl

Helaas mijn tweede ervaring met deze zaak in korte tijd (een kapotte telefoon is nooit leuk..), maar de service net als de eerste keer weer top! Vorige keer om 6 uur gebeld en om 7 uur een afspraak... Helaas mijn tweede ervaring met deze zaak in korte tijd (een kapotte telefoon is nooit leuk..), maar de service net als de eerste keer weer top! Vorige keer om 6 uur gebeld en om 7 uur een afspraak voor reparatie. Vandaag snel langs de winkel gegaan en binnen een uurtje stond ik weer buiten. Leuk en vriendelijk personeel!

Anjo Pijper

Super goede service en vriendelijk personeel

Chantal Bosch

Super fijn bedrijf, wordt vriendelijk geholpen en ze hebben geweldige GSM's en producten.

Kelly Callemeijn

Zeer goede service en ben er dik tevreden over!