Debbie Cleeren

Altijd correcte levering

Screensaver watch

Naomi

Super fijn hoesje zeer tevreden!

Superr

Marijke

Snelle levering en dat past prima

Anja De Jong

Ik heb inmiddels al veel gekocht bij GSMPUNT. Ik vind de websduidelijk. Grote assortiment. Makkelijk om een bestelling te plaatsen en snel geleverd.

Geef je review een titel

Gsmpunt de website voor mobiel accessoires

Erwin Meerwaldt

Schermformaat mobiel

Martinha Branco

Goed materiaal

Hans VH

Slecht, slechter, slechtst ! Zelfs op een perfect gepolijste ondergrond (keukenblad) werkt de zuignap niet. Doe niet zoals ik, laat u niet beïnvloeden door de goede (nep)reviews. Het is echt zijn... Slecht, slechter, slechtst ! Zelfs op een perfect gepolijste ondergrond (keukenblad) werkt de zuignap niet. Doe niet zoals ik, laat u niet beïnvloeden door de goede (nep)reviews. Het is echt zijn geld niet waard.

Gewoonweg slecht !

Ilse Husstege

Snelle levering en goed product!

Geef je review een titel

Onlangs een zeer stevige tablet bescherming besteld en de volgende dag in mijn brievenbus! Fijn! Erg blij met mijn nieuwe tablet bescherming. Deze is óók met een schouderband te dragen en er is een... Onlangs een zeer stevige tablet bescherming besteld en de volgende dag in mijn brievenbus! Fijn! Erg blij met mijn nieuwe tablet bescherming. Deze is óók met een schouderband te dragen en er is een handige verstelbare band om je hand in te steken zodat je de tablet makkelijk kunt vasthouden en gebruiken. De extra beschermlaag tegen glas breuk heb ik weggelaten. Ik had al een screenprotector. Mijn tablet zit voor jaren gegoten. Zeer sterk en stootvrij. Heel blij mee!
GSMpunt.nl is een absolute aanrader!

Philip Knaeps

Levering werd correct uitgevoerd. Het bestelde product voldoet aan de verwachtingen. Correcte prijs-kwaliteit verhouding