CE Van Der Leij

Snelle levering en klantenservice heel coulant. Vertrouwde erop dat ik het verkeerde snoertje terug zou sturen terwijl ik al heel snel het nieuw snoertje ontving. Echt top

Geef je review een titel

Op gsm kun je vertrouwen

Carolina Walraven-van Deursen

Heel mooi en kwalitatief product

Marja Butterlin

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Vincent

Snel geleverd, prima product!

Wendy

Topservice, goede producten, duidelijke website met fijn zoekfilter

Zeer tevreden!

Wendy Veerman

Goede levering

H. Sauer

Perfecte screensaver en heel gemakkelijk goed te plaatsen in een keer zonder gedoe. Verpakking van twee voor het geval er toch een beschadigd.

perfecte screensaver voor Samsung S23

Peter Blom

Bij GSMpunt een cover voor mijn S22 besteld. Aflevering via PostNl. Snelle levering van het bedrijf maar bij de aflevering van Postnl kwamen de problemen. In de Ap van Postnl werd aangegeven dat het... Bij GSMpunt een cover voor mijn S22 besteld. Aflevering via PostNl. Snelle levering van het bedrijf maar bij de aflevering van Postnl kwamen de problemen. In de Ap van Postnl werd aangegeven dat het brievenbus pakketje was afgeleverd (met datum en tijd!!) maar ik heb niets ontvangen. Bewijs aanwezig want er stond niets op mijn Video deurbel op dat tijdstip. Contact met Postnl leverde niets op, Jammer komt voor meneer. U moet contact opnemen met de verzender...Ongelooflijk toch. Gebeld met de klantenservice van GSMpunt en men stuurt er opnieuw eentje op. Geweldig wat een service en begrip. Vijf Sterren dus!!! Peter Blom

Geweldige after-sales/klantenservice. Vijf Sterren

J.R. Mesa

Snel besteld, snel geleverd en betaalbaar