GUSSTA

Ben je tevreden over je aankoop?

Gerda Elbertsen

Helemaal volgens mijn wens

Lutgart De Troch

Mooi design

Magneetjes bijleveren

Corine Van Os

Mooi magneetbord besteld, prima kwaliteit, snel bezorgd! Top!

Maurice van Veldhooven

Top geholpen, top service, top produkt

nee

Reactie GUSSTA:

Dank je wel! En echt top om te horen :)

Joost N.

Goed geholpen, mooie bedden, en zelfs bij een gaatje in de tijk een nieuwe rijk gekregen.

Tessa de Bie

Mooi een stevig bed, vriendelijk ontvangst bij het kijken naar het bed

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

De montage was wat minder, de schroeven waren niet volledig aangedraaid en de metalen klemmen van de nachtkastjes waren helemaal doorgebogen omdat ze niet breed genoeg voor de plank waren

T. Fokkens

Mooie, originele industriële producten en uitstekende service! We hebben voor onze zoontjes twee zwevende bedden besteld en deze zijn stevig en zien er top uit. Wij zijn erg tevreden en blij met... Mooie, originele industriële producten en uitstekende service! We hebben voor onze zoontjes twee zwevende bedden besteld en deze zijn stevig en zien er top uit. Wij zijn erg tevreden en blij met deze “Made in Holland” bedden.

Ga zo door!

AH

Mooi bed, goede afwerking en heel eenvoudig zelf te monteren.
Goede communicatie.

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

De plank van het voeteneind was gespleten, niet echt fraai.

j heijmans

Overleg over levertijden goed / geen vooruitbetaling ook fijn !

Francine

Wij zijn naar de showroom geweest, en hebben na het uitzoeken van ons bed alle matrassen uitgeprobeerd. We hebben nu zowel een mooi bed als goede matrassen en slapen heerlijk. De service is ook... Wij zijn naar de showroom geweest, en hebben na het uitzoeken van ons bed alle matrassen uitgeprobeerd. We hebben nu zowel een mooi bed als goede matrassen en slapen heerlijk. De service is ook goed, klantvriendelijke en goede communicatie.