GUSSTA

Ben je tevreden over je aankoop?

Miriam

Vanuit Breda naar Almere gereden. Ruime showroom en heel netjes geholpen. Er werd gekeken naar mogelijkheden. Bezorging ook op tijd en goed gecommuniceerd. Kortom goed bedrijf

Liselotte

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt

Pim R

Goede website en acceptabele prijzen

Berenice Prieels

van begin (eerste mail) tot einde zéér tevreden, vriendelijk, behulpzaam, steeds antwoord op mails.

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

de installatie ter plaatse: 1 vijs was afgebroken heb ik achteraf gezien, 1 poot is dus maar maar met 1 vijs vast (had niks gezegd)
heb het moeten herdoen omdat de lattenbodem er niet op paste....
heb het moeten herdoen omdat de lattenbodem er niet op paste. poten moesten verzet worden.

Andrea van der Linden

Ze denken goed met je mee en zijn flexibel

Marieke Boekholt

Mooi product voor een goede prijs.

Ga zo door!

Nathalie van Boekel

Goede service, prachtig bed. Super tevreden mee!

Reactie GUSSTA:

Dank je wel. Daar doen we het voor!

Frederic Moyersoen

Perfecte service

Fijn, dank je wel !

Ines Franssen

Zeer duidelijke site. Zeer mooie producten waaruit ik moeilijk kon kiezen :-)
Zeer duidelijke site. Zeer mooie producten waaruit ik moeilijk kon kiezen :-)
Bij het bestelling had ik graag meteen betaald, dit lukte me niet. Misschien dat dit iets te maken heeft met het bestellen vanuit België? (of ik die iets verkeerd deed :-) )
Je krijgt tijdig een mail aan wanneer de levering zou kunnen plaats vinden, dit kan je met een duidelijke knop gemakkelijk bevestigen.
Nadien heb ik ook een vriendelijke telefoon gekregen over hoe ik graag de betaling wens te doen. Zowel cash als pinnen was mogelijk.

De jongemannen die mijn levering kwamen brengen waren zeer vriendelijk. Mijn enige bedenking hierbij is dat ze geen mondmasker droegen, in tijden van Corona vind ik dit wel jammer en onbegrijpelijk.

Bij de levering zit een handleiding van hoe je het bed in elkaar kan zetten (als je dit niet laat doen door GUSSTA). Deze was zeer duidelijk, het wijst zichzelf ook uit.
Hier en daar heb je wel een paar extra handen nodig.

Bedankt GUSSTA voor het prachtig en fantastisch liggend bed!

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

respecteren van corona maatregelen , ook als er in België geleverd moet worden.

Reactie GUSSTA:

Dank je wel voor de mooie uitgebreide reactie. Het punt van het mondmasker hebben wij besproken met onze vervoerder. Zij zijn vanuit de organisatie verplicht dit te dragen. De betreffende... Dank je wel voor de mooie uitgebreide reactie. Het punt van het mondmasker hebben wij besproken met onze vervoerder. Zij zijn vanuit de organisatie verplicht dit te dragen. De betreffende medewerkers zijn hierop geattendeerd. Excuus hiervoor.

Gast

(Bewerkt)

Ik ben zeer tevreden over de service (gesprekken Maartje) en het bed dat ik heb aangeschaft ... erg mooi. Het voorstel om een foto te sturen voor de selectie van de planken was een heel goede... Ik ben zeer tevreden over de service (gesprekken Maartje) en het bed dat ik heb aangeschaft ... erg mooi. Het voorstel om een foto te sturen voor de selectie van de planken was een heel goede service. Bed netjes binnen de afgesproken levertijd, zorgvuldig ingepakt, geleverd.