GUSSTA

Ben je tevreden over je aankoop?

Miel Soeterbroek

Prima. Op website model gekozen, eenmaal in de showroom bekeken en besteld. Levering (incl het verplaatsen van de levertijd) ging erg soepel. Al met al een prima ervaring.

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

Elektrische lattenbodems (zo ook de mijne) blijken vaak wat metalen stukken te hebben die (als het bed plat is) dieper liggen dan de lattenbodems. Dat geeft bij mijn bed problemen, omdat de stalen... Elektrische lattenbodems (zo ook de mijne) blijken vaak wat metalen stukken te hebben die (als het bed plat is) dieper liggen dan de lattenbodems. Dat geeft bij mijn bed problemen, omdat de stalen poot daar in de weg zit. Wellicht handig om potentiele kopers hierop te wijzen (met name in een gesprek in de showroom).

Geen onoverkomelijk probleem trouwens, maar een wat zure verrassing ttv levering.

Aline De Wit

Helemaal goed

Damen

Goed bereikbaar en vriendelijk

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

Montage van zit sta bureau was bijzonder slordig. Alles werd hardhandig uitgepakt en hoewel alles werkt had ik het achteraf liever zelf gedaan, bedrading niet netjes gedaan, schroeven scheef erin.

Reactie GUSSTA:

We hebben het besproken met onze vervoerder. Dit is zeker niet de bedoeling. Graag willen we e.e.a. nog netjes voor je in orde maken. Dank voor je reactie.

Bart

Prima levering van mooi bureau. Prima ordercommunicatie. Werd netjes gebeld om afspraak te maken.

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

Levertijd kan sneller als jullie uit voorraad gaan werken voor bureau's (vermoed dat dat nu anders werkt).

Linda Janssen

Goede kwaliteit, topservice

nee

N van gastel

Hele vriendelijke en nette bezorgers. Ook was levering op tijd. Bed is degelijk, ziet er mooi uit en makkelijk zelf te monteren. We slapen heerlijk. Ook lattenbodems gekocht bij gussta. Onze... Hele vriendelijke en nette bezorgers. Ook was levering op tijd. Bed is degelijk, ziet er mooi uit en makkelijk zelf te monteren. We slapen heerlijk. Ook lattenbodems gekocht bij gussta. Onze matrassen hebben we bij Emma gekocht. We slapen overheerlijk! Het beste kwaliteit bed dat we tot nu toe hebben gehad, en niet eens ons duurste bed......

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

Kleuren van hout beter weergeven, valt geler uit dan op foto.

Reactie GUSSTA:

Top. Goed om te horen. Dank je wel. Foto's blijft lastig omdat de kleur op het ene scherm anders kan uitvallen dan op het andere. Maar we gaan er zeker nog eens naar kijken. We willen een zo goed... Top. Goed om te horen. Dank je wel. Foto's blijft lastig omdat de kleur op het ene scherm anders kan uitvallen dan op het andere. Maar we gaan er zeker nog eens naar kijken. We willen een zo goed mogelijk beeld geven.

Karin

Wij waren naar de showroom gekomen om de bedden te bekijken en de opties te bespreken. Na 5 weken werd ons bed geleverd. Wij hadden gekozen om het zelf te monteren wat heel eenvoudig is. Blij met... Wij waren naar de showroom gekomen om de bedden te bekijken en de opties te bespreken. Na 5 weken werd ons bed geleverd. Wij hadden gekozen om het zelf te monteren wat heel eenvoudig is. Blij met onze aankoop.

Reactie GUSSTA:

Dank je wel voor je reactie. En leuk om te horen :)

Rik

Prachtige bedden, degelijk ontwerp, goed advies en uitstekende service

Sylvia Vermeulen

Ik ben prima geholpen door een medewerkerster.
Echter de aflevering van het bed en de nachtkastjes was een drama.
Het ijzer van de nachtkastjes staat super slecht in de poedercoating. Ik ben prima geholpen door een medewerkerster.
Echter de aflevering van het bed en de nachtkastjes was een drama.
Het ijzer van de nachtkastjes staat super slecht in de poedercoating.
Blijkbaar is het ook al een keer gevallen en zijn er extra gaatjes in gemaakt.
Dikke lasklodders en super slechte afwerking en dan betaal je ook nog een hoop geld.
J.

Heb je nog tips of eventuele verbeterpunten?

Het is dat he een ster moet selecteren maar dit is geen ster waardig

Reactie GUSSTA:

Dank voor je review. Niet helemaal waar we op hoopte maar er is jammer genoeg ook geen enkel contact over geweest. Het geeft in ieder geval een goed beeld van wat industrieel inhoudt.
Je bent...
Je bent bij ons in de showroom geweest en hebt gekozen voor de industriële uitvoering van het bed. We hebben voorbeelden laten zien van een industrieel pootje en van een volledig industrieel stalen bed. Daarop zijn duidelijk de kenmerken van industrieel te zien.
Bij industrieel laten we de lassen juist opzettelijk zitten en wordt het staal afgewerkt met een blanke coating. Je ziet de oneffenheden in het staal, maar dat betekent dus niet direct dat het slecht gecoat is. Het geeft juist een stoere uitstraling! Kies je voor een kleur, bijvoorbeeld zwart, dan wordt het helemaal strak weggewerkt.
Het nachtkastje is waarschijnlijk tijdens het transport gesneuveld. Onder de bevestigingsstrip van het onderstel zaten inderdaad 2 gaten die verkeerd waren geboord. Niet in het zicht, maar ben met je eens dat dat daar niet hoort. Daar komt dus ook een nieuw nachtkastje voor.
Als iets niet aan de verwachtingen voldoet neem dan gerust contact op. We kijken graag naar een oplossing waar jij tevreden mee bent.