Snelle levering en hele goede service! Ik wilde graag wat aanpassingen op mijn nachtkastjes en dat is heel snel opgepakt!
Ellen Biersteker
Erg goed geregeld
Niels Veeneman
Goed!
Ellen Biersteker
Zeer goed en duidelijk geregeld product was goed en voldeed aan alle verwachtingen
M. van Sloten
Ook als er iets mis gaat kan je rekenen op snelle service.
Jolanda
Wij zijn heel blij met onze aankoop,Super mooi bed!!!! Kwalitatief:Top Levering:Top Service:Top Wij hadden een klein probleem met ons bed, twee dagen na levering zijn ze het...Wij zijn heel blij met onze aankoop,Super mooi bed!!!! Kwalitatief:Top Levering:Top Service:Top Wij hadden een klein probleem met ons bed, twee dagen na levering zijn ze het komen maken.Geheel van Almere naar Midden Limburg gereden voor een kwartiertje werk! Een echte aanrader!!!!!?
J. Raaijmakers
Goede ervaring, en erg mooie bedden van goed en stevig hout
Alex
Ben uiterst vriendelijk geholpen over de telefoon en een wijziging in de bestelling was zo gedaan. De levertijd klopte en levering verliep soepel, al zou het wel helpen om een mail te sturen dat je...Ben uiterst vriendelijk geholpen over de telefoon en een wijziging in de bestelling was zo gedaan. De levertijd klopte en levering verliep soepel, al zou het wel helpen om een mail te sturen dat je binnenkort een telefoontje kunt verwachten van het vervoersbedrijf voor de levering.