GUSSTA

Ben je tevreden over je aankoop?

Sandra

Alles is gegaan zoals belooft. Tevreden dus.
Mooi bed, alleen jammer dat er gele vlekken op het hout zitten.

Reactie GUSSTA:

Dankjewel voor je reactie. Hout is een natuurproduct en het kan zijn dat er kleurverschil in het hout zit. Zou je anders even met ons contact willen opnemen zodat we het kunnen bekijken.

David verdonk

Mooi bed. Helaas niet alle delen van het hoofdbord geschilderd. Hierover gemaild maar er wordt aangegeven dat dit wel het geval is. Helaas kan ik hier geen foto plaatsen. Verder hebben ze bij het... Mooi bed. Helaas niet alle delen van het hoofdbord geschilderd. Hierover gemaild maar er wordt aangegeven dat dit wel het geval is. Helaas kan ik hier geen foto plaatsen. Verder hebben ze bij het leveren de nieuw geschilderde muur beschadigd. Ook dit gemeld maar hier wordt aangegeven dat ik te laat ben dit te melden. Erg jammer.

Reactie GUSSTA:

Beste David,
Beste David,
Zoals je weet hebben we navraag gedaan in de werkplaats. Zij geven aan dat het bed wel degelijk is gelakt. Op dat moment heb je direct deze review geschreven terwijl we volgens mij nog met elkaar in gesprek waren. We hebben je vervolgens gevraagd nog een testje te doen om te checken of het echt gelakt is. Inmiddels meerdere keren gebeld en gemaild maar krijgen geen reactie van je.
Een week na levering geef je aan dat er schade is veroorzaakt door ons op de muur. Op een plek die redelijk goed zichtbaar is. Waarvan je zou denken dat die zeker wel eerder moet zijn opgevallen. We hebben navraag gedaan bij de chauffeur en die geeft aan dat er absoluut geen schade is toegebracht. Als dat wel zo was geweest, zou hij dat zeker melden. We hebben begrepen dat In het huis wordt geklust. Het zou dus ook goed kunnen dat iemand anders die schade veroorzaakt heeft.
In onze algemene voorwaarden geven we aan eventuele toegebrachte schade op product of omgeving direct te melden. Afgezien daarvan doen we ons best om alles naar redelijkheid goed op te lossen. We zouden nog steeds graag het gesprek met je aangaan.
Vriendelijke groet,
Team GUSSTA

Prima Nederlands bedrijf dat een heel uitgebreide collectie bedden maakt, grotendeels van gebruikte materialen.

P.J. Harleman

Ronduit PERFECT ! Mooie produkten en zeer goede service. Ons bed was beschadigd geraakt bij montage door een extern bedrijf. Van Gussta kwamen ze dezelfde week nog de beschadigde onderdelen... Ronduit PERFECT ! Mooie produkten en zeer goede service. Ons bed was beschadigd geraakt bij montage door een extern bedrijf. Van Gussta kwamen ze dezelfde week nog de beschadigde onderdelen vervangen. Ook bleek mijn vrouw minder goed te slapen op haar matras. Werd probleemloos omgeruild nadat wij waren uitgenodigd om in de showroom proef te liggen op een zachter matras.
Een eerlijk en kwalitatief hoogstaand bedrijf.

B Scholte

Goede ervaring mooi afgewerkt bed

Jasper

Eerst gebeld voor info en een afspraak. Daarna naar showroom, heel relaxte eigenaar gesproken. Bed besteld. En werd keurig op tijd geleverd. Bed was heel simpel in elkaar te zetten, en staat... Eerst gebeld voor info en een afspraak. Daarna naar showroom, heel relaxte eigenaar gesproken. Bed besteld. En werd keurig op tijd geleverd. Bed was heel simpel in elkaar te zetten, en staat prachtig en heel stevig op onze zolder! Kortom wij zijn zeer tevreden.

Snelle service, erg goede kwaliteit

Prima en fijn bed. Levertijd duurde even. Montage was super

Straver

We hebben via de site een dekbed gekocht.

Mark Belinfante

De afspraak op locatie was erg aangenaam om de verschillende bedden te zien. Speciale afspraken was ook geen probleem. Super service!