GUSSTA

Ben je tevreden over je aankoop?

Ellen

Gussta heeft in mijn beleving een goede visie op verkoop, jullie zijn service gericht, duidelijk ook op de website is alles overzichtelijk, klant vriendelijk en het product wat jullie verkopen is... Gussta heeft in mijn beleving een goede visie op verkoop, jullie zijn service gericht, duidelijk ook op de website is alles overzichtelijk, klant vriendelijk en het product wat jullie verkopen is van goede kwaliteit .
Mooi voorbeeld van hoe het fijn is om bij een webshop te kopen! Succes !

Prima service. Het bed was eerder klaar dan aangegeven, heel fijn natuurlijk. Er is moeite gedaan om een bezorgafspraak te plannen, ondanks dat ik traag reageerde. Puntje van verbetering is de... Prima service. Het bed was eerder klaar dan aangegeven, heel fijn natuurlijk. Er is moeite gedaan om een bezorgafspraak te plannen, ondanks dat ik traag reageerde. Puntje van verbetering is de installatie. Het verpakkingsmateriaal werd achtergelaten bij mij. Het zou fijn zijn als dat zou worden meegenomen. Verder alles naar wens verlopen.

Mooi afgewerkt bed, strak design en een snelle levering. Reactie op een mail binnen het uur. Kortom top.

Anja

Echt een super mooi bed gekregen. Geen gedoe. Netjes binnen op tijd geleverd. Netjes thuis gemonteerd.
Superblij dat we dit bedrijf hebben gevonden, die van onze slaapkamer een paradijsje hebben gemaakt.

Ellen

Voor ik mijn bestelling plaatste heb ik twee keer gebeld want een bed online bestellen?
Maar het ging heel goed.
Alle vragen die ik op de mail stelde werden binnen een dag...
Maar het ging heel goed.
Alle vragen die ik op de mail stelde werden binnen een dag beantwoord'.
En zowaar eigenhandig het ed in elkaar gezet en dat ging proleemloos ook al is de beschrijbing niet uitgerbeid.
Blij met het eindresultaat

Super kwaliteit en service!

Martijn

Prachtig bed, precies zoals op de foto. Snel geleverd. We hadden het bed met montage besteld, maar na een miscommunicatie met de bezorger zelf in elkaar gezet. Dat was zo gedaan (ook voor niet... Prachtig bed, precies zoals op de foto. Snel geleverd. We hadden het bed met montage besteld, maar na een miscommunicatie met de bezorger zelf in elkaar gezet. Dat was zo gedaan (ook voor niet handige mensen). Goede service en geld voor montage direct teruggekregen.

Het geleverde bed voldoet uiterlijk niet aan de verwachtingen. De kleur is niet zoals op de foto en er zitten veel gaten in die zwart zijn geverfd.

Reactie GUSSTA:

Dank voor je reactie. Jammer alleen dat er geen contact over is geweest om te kijken naar een passende oplossing. Het betreft oude wagonplanken waar gaten in kunnen zitten. De gaten zijn zwart van... Dank voor je reactie. Jammer alleen dat er geen contact over is geweest om te kijken naar een passende oplossing. Het betreft oude wagonplanken waar gaten in kunnen zitten. De gaten zijn zwart van ouderdom en zeker niet geverfd. Dit is ook wel de charme van het oude eiken. Hout is een natuurproduct waardoor elke plank uniek is door structuur en kleurschakeringen.

Prima ervaring, bezorging volgens afspraak.

Goede service en goede kwaliteit