GYZS.nl

1927 Reviews

Matig

Vlotte levering

Uitstekend!!!!!!

De klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van deze mensen was zeer groot. Het benodigde artikel werd bij ons de volgende morgen al afgeleverd. wij zijn erg blij met de hulp die ons werd geboden.

TimeTravels

Het is elke keer weer ontzettend lastig om met mijn reeds aangemaakte account te bestellen. Uiteindelijk moet ik dan meestal toch weer zonder account bestellen, altijd een erg tijdrovend en... Het is elke keer weer ontzettend lastig om met mijn reeds aangemaakte account te bestellen. Uiteindelijk moet ik dan meestal toch weer zonder account bestellen, altijd een erg tijdrovend en frustrerend proces. Vervolgens wordt het product zo in onze voortuin gedumpt. Qua gebruiksvriendelijkheid van de website en service zou ik jullie dan ook zeker niet aanraden, ware het niet dat jullie het goedkoopste het product (luchtzakjes) waar ik geïnteresseerd in ben aanbieden.

Het product is prima en goed geprijsd

Mijnheere-Didam

ZEER GOED

GOEDE CONTACTEN

Ko Hagenaars

Zakelijk en goed

veel producten, goede service

Snel foutherstel

Johan Oskam

Prettig, snelle levering! Bij probleem komt er altijd een fijne oplossing!

Duidelijke actuele voorraad op de site. Snelle levering!

Eugene

Eerste bestelling was goed bevallen en daarna wederom bij Gyzs besteld. Vriendelijke en klantgerichte benadering. Bij een van mijn bestellingen was het onduidelijk of ik 1 schroef of een doos wilde... Eerste bestelling was goed bevallen en daarna wederom bij Gyzs besteld. Vriendelijke en klantgerichte benadering. Bij een van mijn bestellingen was het onduidelijk of ik 1 schroef of een doos wilde hebben. Ik werd gebeld en de bestelling werd meteen aangepast zodat ik niet onnodig op aflevering hoefde te wachten.

Zeer scherpe prijzen, klantgericht, snelle levering en kwalitietsproducten.

Cees

Goede snelle levering, tegen een veel voordeliger prijs dan in de bouwmarkt

Assortiment

Prompte levering volgens afspraak