Leveringstijd volgens afspraak. Alleen niet compleet. Scharnieren met ontbrekende lagers en pennen. 6 stuks incompleet van de 200st. Andere producten naar behoren.
Ik heb 2,5 maand moeten wachten op men radio en een slechte klantenservice om nog geen korting te geven voor excuses
Beste Nicky Jonkers,
Vervelend om te horen dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten,
Wij proberen bestellingen altijd zo snel mogelijk te versturen en normaal gesproken is het ook...
ZEER SNELLE EN CORRECTE LEVERING EN BEHANDELING
Snelle levering en schappelijke prijzen top
Kon snel vinden wat ik zocht.
Foto had wat groter mogen zijn en ook van een andere zijde zodat ik kon zien wat ik zocht.
overzichtelijke site, goede prijs, snelle levering.
Groot assortiment, snelle levering en concurrerende prijzen. Heb vaker bestelt en zal dat in de toekomst blijven doen
Aan het eind van de middag diverse producten besteld, waaronder een rooster dat nog op maat gemaakt moest worden, en de volgende dag keurig op tijd bezorgd.
Prima webwinkel.
duidelijke site met scherpe prijzen en snel geleverd
Zeer omvangrijk assortiment op een plezante manier toegankelijk gemaakt, uitstekende online service, snelle levering en alles tegen heel scherpe prijzen. Ik ben erg tevreden, aanrader!