GYZS.nl

1928 beoordelingen

1928 Reviews

Super!

Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Anneke Dekker

Raamuitzetter

Jammer dat het product niet compleet is. Je moet er toch weer achteraan. Vond ik vervelend. Blijkt dat je het apart moet bestellen terwijl het overduidelijk bij elkaar hoort. Ik heb op mijn verzoek... Jammer dat het product niet compleet is. Je moet er toch weer achteraan. Vond ik vervelend. Blijkt dat je het apart moet bestellen terwijl het overduidelijk bij elkaar hoort. Ik heb op mijn verzoek geen tweede keer verzendkosten moeten betalen anders werd het wel een dure raamuitzetter

Bedankt voor uw reactie,
Bedankt voor uw reactie,
We werken er hard aan om dit soort dingen in de toekomst makkelijker te doen laten verlopen. Het is voor ons een moeilijk proces om artikelen aan elkaar te koppelen gezien de grote hoeveelheid artikelen in ons assortiment.
Toch staan wij er bij stil dat dit een punt is waar we veel kunnen bereiken. De site is momenteel ook in een proces waarbij we dit soort dingen aan het aanpassen zijn "under construction" . Op de achtergrond doen wij er alles aan om het voor klanten makkelijker te maken om te bestellen op GYZS.nl

Frank

Goed materiaal voor een goede prijs

Precies het materiaal van een goede kwaliteit voor een goede prijs dat ik zocht, en snel geleverd

Marcel Kock

Bestelling van raambeslag

Bestellen is makkelijk op de overzichtelijke website.
Vraag gehad vanuit klantenservice over een artikel waarvan de te leveren maat afwijkt van de maat op de website.
Zeer tevreden over...
Bestellen is makkelijk op de overzichtelijke website.
Zeer tevreden over de levering.

Bakker Techniek

Beoordeling

Goeie prijzen en website, levering duurt wat lang

Els verhage

Doelmatige verbodsbordjes!

Product erg goed: buigzame bordjes, prima kwaliteit en niet duur!

Tom Heemskerk

Slechte communicatie wanner de artikelen geleverd worden

Slechte communicatie wanner de artikelen geleverd worden bij niet voorradige produkten.

Heb langer dan een maand op mijn spullen moeten wachten.....

Bedankt voor uw feedback,
Het is spijtig om te vernemen dat we de communicatie dusdanig slecht hebben laten verlopen. Wij trachten altijd zo adequaat mogelijk te reageren is deze situaties....
Bedankt voor uw feedback,
Wij zullen uw feedback ter harten nemen, en dit verweken in ons leerproces waarin wij streven naar een geoptimaliseerde klantenservice.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Jammer dat ze niet de mogelijkheid bieden om af te halen, gezien het bedrijf in mijn woonplaats gevestigd is! Dit had me €6.50 verzendkosten en een dag wachten kunnen... Goede prijs en snelle levering. Jammer dat ze niet de mogelijkheid bieden om af te halen, gezien het bedrijf in mijn woonplaats gevestigd is! Dit had me €6.50 verzendkosten en een dag wachten kunnen schelen. Op de website vind ik de banner voor chat erg opdringerig, helemaal omdat de medewerker mij niet het juiste antwoord kon geven toen ik een vraag stelde via deze chat. Maar ik ben tevreden over de prijs, de afhandeling en de communicatie van Gyzs!

Professionele producten

Groot assortiment en geode kwaliteit.
Snelle levering en correcte afhandeling van de order.

Slechte communicatie

Mbt bestelling keer op keer geen of onvoldoende gekregen en altijd om initiatief van klant dus niet pro-actief. Manage verwachtingspatroon omtrent vertraging dan zijn klanten eerder geneigd dit te... Mbt bestelling keer op keer geen of onvoldoende gekregen en altijd om initiatief van klant dus niet pro-actief. Manage verwachtingspatroon omtrent vertraging dan zijn klanten eerder geneigd dit te begrijpen maar niet communiceren is het slechtste wat je kunt doen.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw reactie.
Het is niet altijd eenvoudig om vertraging in levertijden te managen. We hebben immers nooit de zekerheid dat producenten en leveranciers leveren op de afgesproken dagen en tijden. Uiteraard nemen we u opmerking serieus en zullen wij werken aan een betere communicatie aangaande levertijden van vertraagde orders.
Nogmaals dank voor uw reactie.
Team GYZS.nl