GYZS.nl

1928 beoordelingen

1928 Reviews

Hoiting

Negen

Erg goede service snel in huis en een goede prijs

Deelstra Jansen administratie en advies

Eerste bestelling

Er kon mij vooraf geen informatie worden gegeven over de levertijden behorende bij de verschillende betaalmogelijkheden. Betalen op factuur bleek niet mogelijk voor mij als zakelijke klant. Achteraf... Er kon mij vooraf geen informatie worden gegeven over de levertijden behorende bij de verschillende betaalmogelijkheden. Betalen op factuur bleek niet mogelijk voor mij als zakelijke klant. Achteraf was creditcard waarschijnlijk sneller geweest. Bij de verzending is een fout in de afmetingen gemaakt, waardoor de bestelling later is bezorgd. Uiteindelijk is het product negen dagen na bestelling geleverd. De mensen bij GYZS waren overigens steeds bereid om op mijn verzoek informatie over de afwikkeling de geven.

Hok voor een dog

Gyzs, een aanrader!

Mijn persoontje met (voorheen) 2 linkerhanden is erg blij met de diversiteit aan producten (lekker alles makkelijk bij één website bestellen), prijs/kwaliteitverhouding, chatmogelijkheid,... Mijn persoontje met (voorheen) 2 linkerhanden is erg blij met de diversiteit aan producten (lekker alles makkelijk bij één website bestellen), prijs/kwaliteitverhouding, chatmogelijkheid, deskundigheid en bezorging en afwikkeling.

troost

Jammer

Ruim 8 werkdagen geleden goederen bestelt. Zelf moeten bellen i.v.m. geen levering. Antwoord alles staat klaar en wordt afgeleverd. De dag erna geen pakket. Weer gebeld. Ja staat nog hier. Had de... Ruim 8 werkdagen geleden goederen bestelt. Zelf moeten bellen i.v.m. geen levering. Antwoord alles staat klaar en wordt afgeleverd. De dag erna geen pakket. Weer gebeld. Ja staat nog hier. Had de spullen echt nodig en een tegemoetkoming door een koerier was niet mogelijk en moest of wachten of zelf een oplossing bedenken en de goederen ergens anders halen.
Ik vindt dit te makkelijk netjes betalen via ideal en dan helaas geen service. Dit was voor mij de eerste en de laatste keer bij dit bedrijf. Toch jammer want hun aanbod is ruim. Zeker voor het geen wat wij veel nodig hebben.

Reactie GYZS.nl:

Beste mijnheer Troost,
Wij hebben inmiddels meerdere malen contact met u gehad. Wij betreuren de gang van zaken en begrijpen uw teleurstelling.
Wij willen uiteraard altijd meewerken aan een...
Beste mijnheer Troost,
Wij willen uiteraard altijd meewerken aan een oplossing, mits de oplossing ook redelijk en billijk is.
Ook wij maken fouten en daar lopen we niet voor weg. Uw wilde een oplossing die naar onze mening niet redelijk en billijk was. We hebben getracht dit met u op te lossen, maar helaas is dat niet gelukt.
GYZS.nl

Jan Lenferink

Snel en doeltreffend

Snelle service, vooral chatfunctie is ideaal

Divewise

Prima.

Eenvoudig bestellen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.

ps denk aan schrijffouten in uw feedback vragen.

Ruim voldoende

duidelijk te volgen hoe je iets moet bestellen

F.H.Kloen

Aluminium profiel bestelling.

Alles is goed verlopen van af de bestelling tot de aflevering aan huis.

dubobol

OK

correct, snelle levering.

Prima produkt en levering

Heldere website, snelle levering en correcte service.