GYZS.nl

1928 beoordelingen

1928 Reviews

NO12A

Goed ,nieuw voor mij schroeven per stuk

goed ,nieuw voor mij schroeven per stuk

joost

Super

keurige en overzichtelijke site

wim

snelle levering

Een uitstekend internet bedrijf.

Een uitstekend internet bedrijf.

a.v.hooijdonk

Goed en geen opsmuk of schreeuwende reclame. Gewoon zoals het hoort.

prima informatie, snelle reactie op de mail en heel helder en direct antwoorden op vragen. Ik kan niet veel met die scores,dus alles is redelijk.Maar u verdient beter.

Geachte heer,
Bedankt voor uw positieve reactie. Wij doen uiteraard ons best om onze services zo goed en duidelijk mogelijk te houden.
Verder zullen wij aan GYZS vragen wanneer wij een mail...
Geachte heer,
Verder zullen wij aan GYZS vragen wanneer wij een mail sturen eerst even aan te kloppen zodat we doorgezet worden naar uw postvak ipv spamfilter haha.
Hopende u snel terug te zien op onze website.
Het GYZS-team

M. van Dongen

Bedrijf geeft voldoende informatie op website indien er problemen zijn telefonisch contact is zeer goed en je wordt zeer vriendelijk en uitermate deskundig geholpen.

Storm

Uitmuntend

Uitmuntend

De Boer

Voor een redelijke prijs goede materialen voor de particuliere gebruiker.

Geachte heer,
Wanneer u iets op de website zoekt moet u vervolgens niet op enter drukken, het menu klapt naar beneden en u vind vervolgens alle artikelen die u zoekt in uw zoekcriteria.
Wanneer u op enter drukt komt inderdaad een andere artikellijst, hier werken wij nog hard aan. Bedankt voor het doorgeven uiteraard.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd,
Het GYZS-Team
www.gyzs.nl

Koppie Koppie Nijverdal

Een artikel was niet volledig op voorraad, heb daar 2 weken op moeten wachten. Dit was zeer onprettig. Als de volgende keer een artikel niet geheel op voorraad is, dan zal ik elders bestellen. Ik... Een artikel was niet volledig op voorraad, heb daar 2 weken op moeten wachten. Dit was zeer onprettig. Als de volgende keer een artikel niet geheel op voorraad is, dan zal ik elders bestellen. Ik denk dat een ander dat ook zou doen.

Geachte heer,
Artikelen die op voorraad zijn bieden wij de 24 uur’s service. Deze kunnen wij uiteraard niet bieden wanneer artikelen niet op voorraad zijn en zijn vervolgens afhankelijk van de snelheid van onze leverancier.
Helaas had u een artikel besteld waarbij de levertijd iets langer duurde dan gepland en dit kan helaas wel eens voorkomen. Vervolgens hebben wij ons best gedaan om bij aanwezigheid het artikel meteen naar u te versturen en heeft u deze vervolgens ook de dag erna in huis ontvangen.
Wij streven naar een levertijd van 4 a 5 werkdagen maar moeten ook geluk hebben met het leveren van de leverancier naar ons toe.
Uiteraard ons excuses voor het lange wachten op uw artikelen.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd,
Het GYZS-Team
www.GYZS.nl

Baarsje

Wij hebben meerdere keren producten besteld. Bestellen gaat makkelijk en producten worden zeer spoedig geleverd.

Snelle reacties bij vragen