GYZS.nl

melzner

Perfect

perfect

Patrick Burger

Slecht. Besteld. Niet geleverd tot nu toe en geen reactie op e-mail!

Slecht. Besteld. Niet geleverd tot nu toe en geen reactie op e-mail!

Reactie GYZS.nl:

Beste heer Burger,
Beste heer Burger,
Een artikel uit uw order moest door ons worden besteld bij de leverancier. Bij het plaatsen van de bestelling is in de winkelwagen aangegeven dat niet alle artikelen op voorraad waren. Dit was dus bij u bekend. Op levertijden van de leverancier hebben wij geen invloed.
U heeft ons, voor zover wij hebben kunnen achterhalen want een eerdere e-mail is niet bij ons binnengekomen, op zaterdag 15 september 2012 om 18.39uur per e-mail verzocht om de status van uw bestelling. Op maandagochtend 17 september om 10.00uur hebben wij u geïnformeerd over de status. Ter informatie, de klantenservice is in de weekeinden gesloten.
Wij vinden het zeer vervelend dat u desondanks onze service als slecht heeft ervaren, omdat wij ons best doen al onze klanten optimaal te informeren. Met onze laatste e-mail hopen wij u conform uw verwachtingen hebben te geïnformeerd.
GYZS.nl

M rokx

1e levering is zeer goed verlopen

1e levering is zeer goed verlopen

huub van der velden

Een goede levering van het product, netjes verpakt en snel

Snelle levering, schappelijke prijzen, ruim assortiment, redelijk overzichtelijke website

Heel heel goed. vlot snelle levering geen gedoe en gezeur helemaal zoals je het kunt wensen

Enrom snelle reactietijd op vragen/mails. Snelle levering. Goede begeleidende info. Je weet steeds in welk stdium je zit. Kortom helemaal perfect.

groot assortiment, lage prijzen

R.Weissenbach

Prima snelle levering

Prima snelle levering.

Rob Ippen

Snelle levering, maar toch niet tevreden

Opmerkelijk snelle reactie en levering

Reactie GYZS.nl:

Beste mijnheer ***,
Beste mijnheer ***,
Bedankt voor uw reactie. Helaas bent u niet geheel tevreden en dat vinden wij uiteraard vervelend. Daarom vragen wij u om nog even om met ons contact op te nemen. Het is nimmer onze bedoeling om klanten op het verkeerde been te zetten.
Aangaande de tape verzoeken wij u ook om met ons contact op te nemen. Wij willen namelijk heel graag van u weten hoe het kan dat u niet heeft opgemerkt dat de rollengte 5 meter was.
Het staat namelijk in de productnaam "Aluminium tape 50mm x 5m", het staat in de korte omschrijving en ook op de productdetailpagina staat heel duidelijk:
- Rollengte(m): 5
Als u dit niet heeft opgemerkt dan moeten wij bij GYZS goed nadenken of we dit kunnen verbeteren. Misschien valt het andere klanten namelijk ook niet op. Wij konden het ons niet voorstellen dat u dit niet heeft opgemerkt
Dus nogmaals het verzoek om even contact met ons op te nemen zodat we u wellicht op een andere manier tevreden kunnen stellen.
Wij leveren uiteraard ook de 50 meter aluminium tape. Dit verkopen wij voor € 6,10 excl. BTW. U heeft met de 5 rollen nu in totaal €1,40 excl. BTW meer betaald. Wij betalen u graag het verschil van € 1,40 terug.
Tot snel en nogmaals dank voor uw reactie.
GYZS Klantenservice

Gert Hak

Levering niet binnen beloofde 24h en niet volgens omschrijving site, maar goede service

Goede en snelle service

prima