GYZS.nl

1927 beoordelingen

1927 Reviews

Robbert

Snelle levering, goed produkt

Kwaliteit, snelle levering, goede prijs

Bob

Heb nooit iets besteld of gedaan gedaan bij juliie. Heb tel. contact gehad met een medewerker van jullie om dit te melden. Deze was echter zeer onvriendelijk. Ik wilde navragen hoe jullie aan mijn... Heb nooit iets besteld of gedaan gedaan bij juliie. Heb tel. contact gehad met een medewerker van jullie om dit te melden. Deze was echter zeer onvriendelijk. Ik wilde navragen hoe jullie aan mijn gegevens komen maar dat kwam er niet van gooi de mail maar weg en klaar was zijn antwoord. Dan krijg ik ook weer een bev. dat ik de bestelling afgehaald had????? Geen idee waar het over gaat.
Heeeeeeeel slecht. Doe er wat mee!!!!
M.v.g. Bob Driessen

Geen tot nu toe

Caspar van Ek

Product in orde, slechte levering. Transportbedrijf zou zijn langsgeweest maar niemand gezien (er waren 4 personen thuis, de hele dag). Volgende levering kon helaas pas 2 dagen later aangeboden... Product in orde, slechte levering. Transportbedrijf zou zijn langsgeweest maar niemand gezien (er waren 4 personen thuis, de hele dag). Volgende levering kon helaas pas 2 dagen later aangeboden worden.

graag annoniem

goed

Gaatjenietsaan

Slecht

J. Blom

Duidelijke site, snel verzonden. Goed ingepakt

Snelheid

Pieter

Mijn ervaring is goed.
Iets besteld, zou de volgende dag geleverd worden en dat is ook inderdaad gebeurt. Komt zijn afspreken na.

Afspraken nakomen.

Henk

Positief

Snelle en correcte levering

Knijf

Goede en snelle service, echter te hoge verzendkosten.

Snelle levering.

Sietse Van der plas