GYZS.nl

1927 beoordelingen

1927 Reviews

Bij bestelling voor deurbescherm rubbers vonden wij de bezorgkosten teveel wat via de brievenbus past
Hoeft natuurlijk niet met een bezorgpakket geleverd worden er wordt netjes naar je geluisterd en vervolgens
Een deel van de bezorgkosten in mindering gebracht.
Top dit bedrijf.

Ook het bestelde is perfect en voldoet aan onze verwachtingen.
Wij komen zeker terug voor andere spullen en raden dit bedrijf aan.
Ga zo door met jullie goede service

Luisteren naar je.

Roel

Valt weinig te zeggen, krijg wat ik bestel :)

Ik had wat advies nodig voordat ik tot aankoop over kon gaan, normaal ben ik skeptisch met vragen stellen aan de verkoper (de verkoper is altijd de laatste die je kan vertrouwen zeggen ze immers),... Ik had wat advies nodig voordat ik tot aankoop over kon gaan, normaal ben ik skeptisch met vragen stellen aan de verkoper (de verkoper is altijd de laatste die je kan vertrouwen zeggen ze immers), Na een goede aanbeveling voor mijn situatie had ik de nodige artikelen al snel in huis, perfect!

Geert

Snelle levering voor iets wat ik niet op andere plekken kon vinden, topsite!

Goed en stevig ingepakt

B.M. van Beek

Twee weken geleden boutjes besteld. Die ik wilde waren niet voldoende op voorraad. Daarom duurdere besteld die volgens de site wel ruimschoots op voorraad waren.
Toen kreeg ik een mailtje...
Toen kreeg ik een mailtje dat ze niet op voorraad waren en besteld moesten worden. Nu 2 weken later heb ik nog steeds geen boutjes! Terwijl ik ze bestelde omdat ik ze echt nodig had. Super-waardeloos dus.

Eerste ervaring met dit bedrijf , ze hebben een overzichtelijke site en ik heb geen slechte ervaring met ze ik zou zo weer wat bestellen bij ze.

Snelle levering van wat je besteld hebt

Na bestelling van een sleutel heb ik kort daarna gevraagd of ik nog een extra sleutel kon bijbestellen. De bestelling was al verzonden, maar daarna toch nog een extra sleutel mogen ontvangen zonder... Na bestelling van een sleutel heb ik kort daarna gevraagd of ik nog een extra sleutel kon bijbestellen. De bestelling was al verzonden, maar daarna toch nog een extra sleutel mogen ontvangen zonder bijbetalen. Daarbij een hele prettige communicatie.

Goede communicatie over het verloop van de order en versturen ervan.

Goed geholpen in de winkel in Utrecht en alles is verlopen volgens afspraak.

Alles is verlopen volgens afspraak, dus prima!

Snelle en correcte levering van mijn bestelling.

Snelle, correcte levering voor uitstekende prijs

De prijs