GYZS.nl

1927 Reviews

Nico De Visser

Prijs kwaliteit verhouding prima, snekheid levering

Prijs kwaliteit verhouding prima, snekheid levering

Goede duidelijke website. Goede service.

Broeders Bouw

Ruim assortiment, korte levertijd

ruim assortiment

Alles perfect verlopen van bestelling tot levering

J.W.P.M. van Heijster.

Heel begripvol en vriendelijk te woord gestaan en heel netjes geholpen. Eigenlijk niet des 2019. En voor mij is dit de oplossing geweest die geen Gamma, Karwei, Praxis of Hugo mij konden bieden.

Het getoonde begrip en geduld, ook voor de kleine consument.
De hele snelle levering van het product, ik was hier zeker al 14 dagen naar aan het zoeken, en nog thuis bezorgd ook.
Echt...
Het getoonde begrip en geduld, ook voor de kleine consument.
Echt SUPER!,

B Spruyt

De eerste bestelling werd uitstekend uitgevoerd. Daarna bleek dat ik iets te weinig materiaal had besteld. Een mailtje bleek voldoende om het aanvullende materiaal de volgende dag in huis te... De eerste bestelling werd uitstekend uitgevoerd. Daarna bleek dat ik iets te weinig materiaal had besteld. Een mailtje bleek voldoende om het aanvullende materiaal de volgende dag in huis te krijgen. Service = TOP!

Snelheid in leveren en service-verlening.

Veel keus ,goedkoop, en zeer snelle levering ik raad dit bedrijf ten zeerste aan !!

Herman Beyers

Na telefonisch contact met de juiste info, mijn product besteld. Was correct geleverd.

Fijn contact via telefoon voor extra technische info.

G. de Reus

Goede ervaring

B. Beukens

Goed, alleen deze keer had touw besteld, en dit zat los in een doos. Ik heb een half uur werk gehad om het uit elkaar te halen.
Dus het is beter om dit niet los in een doos te doen.