GYZS.nl

1927 beoordelingen

1927 Reviews

John

Correcte en snelle levering tegen een goede prijs

Ik bestelde dit:... Ik bestelde dit: https://www.gyzs.nl/chemische-producten/kitten/spuitmonden/den-braven-koker-leeg-voor-kitpistool-met-tuit-en-zuiger-e-310-pe.html?gclid=EAIaIQobChMI3OLou9C93QIVGOR3Ch1HugxnEAQYASABEgLqZPD_BwE

ik verwachtte volgens de URL ook een tuit en een zuiger te krijgen, maar helaas zaten die er niet bij. Ik moest een tweede bestelling plaatsen en betaalde daardoor dubbele verzendkosten.

nog niet gebruikt

J Ackermans

Moest Grendel van tuindeuren vervangen
Vond juist maat en type op de website
Snel en eenvoudig bested
Tijdig geleverd

Bestelling is zeer soepel verlopen

Nuh

Perfecte afhandeling. Snel, adequaat en zeer professioneel. Hier zou menig website een voorbeeld aan kunnen nemen.

Ja, product was beschadigd, maar er werd zonder morren ingestemd metijn voorstel.

R. Smit

Duidelijke website en snelle leveringen

prijs kwaliteit verhouding is in orde

Peter Prins

Prima en duidelijke site, lage prijzen en goede kwaliteit producten. Klantenservice goed, snel, oplossingsgericht en zeer klantvriendelijk.
Levering tevens zeer snel.
Onze welgemeende...
Levering tevens zeer snel.
Onze welgemeende complimenten!

Zie hierboven

Wijnands

Goede prijs voor het product. Snelle levering.

Geen probleem gehad, efficient enveenvoudig

Brede keus aan vijssen die ik nodigvhad

A M G Zondag

Is ons goed bevallen

Ik zocht neopreen snoer met een stekker, en GYZS was de eerste website waar ik het vond, met nog een variërend aanbod ook. En binnen een paar dagen (zat een weekend tussen) had ik het in huis. Ik zocht neopreen snoer met een stekker, en GYZS was de eerste website waar ik het vond, met nog een variërend aanbod ook. En binnen een paar dagen (zat een weekend tussen) had ik het in huis.
Keurige afhandeling, ben erg tevreden.

Jullie hebben een diep assortiment