H-Point

Staat van aflevering
Aftersales
Houding verkoopadviseur

Henk Verhoef

Goede verkoper.goede voorlichting over de te kopen Hyundai kona.goede aflevering!

Heftige onderhandeling. Maar we kwamen eruit

Hartmeijer

Robin heeft ons vanaf het eerste bezoek goed geïnformeerd over de auto die we wilden hebben. We zijn serieus genomen (wat niet bij iedere dealer vanzelfsprekend is). En nog belangrijker: we hebben... Robin heeft ons vanaf het eerste bezoek goed geïnformeerd over de auto die we wilden hebben. We zijn serieus genomen (wat niet bij iedere dealer vanzelfsprekend is). En nog belangrijker: we hebben de auto die we wilden! Bedankt voor de service h-point!

Vriendelijkheid, meedenkend

We moesten wat lang wachten op een tankbeurt, maar dit werd opgelost met een kop koffie.

K de Snoo

Klant is koning bij h.point

klantvriendelijkheid staat voorop

niet van toepassing

H. Schipper

Prima ontvangst, vriendelijk en kundig. Zeer klantgericht!

Klantvriendelijkheid, meedenken en duidelijke communicatie

Geen. Dit was een hele goede ervaring!

wim reijerink

Top klasse robin beweegt zakelijk maar ook zeer vriendelijk mee en is begripsvol. Doet zijn uiterste best om tot een goede deal te komen, snelle aflevering en afspraken worden nagekomen!

Zeer prettige verkoper robin voelde wij ons op ons gemak resultaat 2 autos gekocht

iets betere vermelding van route naar boven voor Hyundai

Hielke van der Molen

Zeer prettige ervaring. Goede informatie. Sfeer bij de onderhandelingen was gemoedelijk.

Informatie. Onderhandelingen.

Geen.

van Steenbergen Charles

Prima ervaring

Ik heb hier een leuke auto gekocht. Vriendelijk te woord gestaan. De verkoper heeft alles keurig uitgelegd.

Bij het afleveren is de auto zeer uitgebreid uitgelegd.

Tuerlings

Prima te woord gestaan. Werd voldoende tijd genomen om ons te helpen. Duidelijke uitleg, proefrit kunnen maken. Algeheel positief.

De verkoper heeft goed gehandeld, gereageerd op het feit dat er een kleine beschadiging op de auto zat. Dit wordt binnenkort hersteld.

De buitenkant van de auto was aan de onderkant niet geheel schoon. Er zat een kleine beschadiging op het linkerachter portier.

P.R. Gaspersz

Ik heb vorig jaar augustus bij Auto Oostendorp (officiele Hyundaidealer in Venray) een IX35 gekocht. In oktober was de remlichtschakelaar defect en is deze onder garantie bij hun vestiging in Den... Ik heb vorig jaar augustus bij Auto Oostendorp (officiele Hyundaidealer in Venray) een IX35 gekocht. In oktober was de remlichtschakelaar defect en is deze onder garantie bij hun vestiging in Den Bosch vervangen; Klusje. Van 10 minuten. Nu is dit defect opnieuw opgetreden en omdat ik zelf in Dordrecht woon en de bovag garantie toch al was verlopen, besloot ik bij H point mijn licht op te steken, met in mijn achterhoofd dat wanneer dit naar tevredenheid zou worden opgelost, ik de auto bij hen in onderhoud zou willen doen.Op zaterdag 23 april telefonisch informatie opgevraagd over kosten voor vervanging van een remlichtschakelaar voor een hyundai ix35. Dit kon men niet telefonisch geven en er werd mij gevraagd langs te komen. Dit gedaan en auto werd mee naar achter genomen. Na 15 minuten kwam de receptiemedewerker terug met de mededeling dat de geraamde kosten 80,- € zouden bedragen. Navraag naar de hoogte van het bedrag, wist betrokkenen te vertellen dat het onderdeel 35,-€ ex btw kost plus de montagekosten. Door de eerste keer dat het defect was opgetreden me goed te laten voorlichten, wist ik dat de duurste schakelaar ca 18€ excl btw kost (goedkoopste 7,-€ excl btw) en montage niet meer dan 10 minuten hoeft te duren. Laat de schakelaar 25€ incl btw kosten en een werkplaatstarief van 90€ (Tarief voor Pon Porsche garage) gelden. Met een klusje van 10 minuten... kom ik op een bedrag van max; 25+15=40€.....
Waarom dan een raming van 2x zo hoog? U begrijpt dat ik mijn auto nooit bij H point in onderhoud zal doen, nu is gebleken dat zij (ruim!) het dubbele rekenen voor een reparatie dan nodig is....

Doe eerlijk zaken. Als jullie dat hadden gedaan, had je mijn vetrouwen gewonnen en had je er een klant voor onderhoud bij gehad.