Guido

Wij kochten 160 stuks Ilex Crenata Green Hedge plantjes. Kwaliteit was goed. Prima bedrijf om zaken mee te doen. Planten werden precies op tijd geleverd en we kregen goede ondersteuning en advies.... Wij kochten 160 stuks Ilex Crenata Green Hedge plantjes. Kwaliteit was goed. Prima bedrijf om zaken mee te doen. Planten werden precies op tijd geleverd en we kregen goede ondersteuning en advies. Ik kan ze aan iedereen aanbvevelen.

Nette prijs
Goede kwaliteit
Goed advies

Webshop kan verbeterd worden.

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor u positieve beoordeling!
Als u tips heeft qua verbetering, laat het weten via de mail of whatsapp, dat stellen we zeer op prijs!
Met vriendelijke groet,...
Bedankt voor u positieve beoordeling!
Haagplantencentrum
Haag-Planten.nl

Hobeka BV - A.Drogtrop

Snelle levering en een goede kwaliteit planten.

Linda Bakker

Zeer goede service, prettig en persoonlijk contact, denken mee met de klant, snelle levering en erg mooie planten

het contact verliep erg prettig en er werd goed met mij mee gedacht. bovendien was de service top

vooral zo doorgaan

Tevreden klant

Duidelijke website, goede service (4 plantjes sloegen niet aan, gratis nieuwe gehad), snelle levering.

Service !

Misschien de verpakking ?

BR Kwa

Goede ervaring met een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan, heb goede adviezen gekregen, op vragen per Whatsapp kwam snel antwoord en
bezorgafspraken zijn nagekomen.

NVT

Nolet

(Bewerkt)

De bestelling verliep makkelijk. Vragen die we via Whats app hadden gesteld zijn nu keurig beantwoord.

EH Verhage

Prima. Reageren netjes op email en als je aankondigt dat je langskomt zijn anderen daarvan op de hoogte en wordt je vriendelijk ontvangen.

Aanbod en prijs in overeenstemming met de website.

M.Peeters

Ik ben uitermate tevreden over Haag-Planten.Op tijd geleverd en heel goed verpakt.
Het is echt een aanrader.

De verpakking is heel erg goed en dan de snelle levering-pluspunt.

Antoniem

Prima.

Goede kwaliteit, snelle levering, concurrerende prijs.

Geen.

Duidelijke web-site. Snelle levering tegen lage kosten. Goed verpakt.

Heb ik niet