We vonden Haag-planten op internet, maar besloten zelf te gaan kijken.
We vonden Haag-planten op internet, maar besloten zelf te gaan kijken.
Complimenten voor Hugo! Hij nam ruim de tijd om ons alle mogelijkheden te laten zien en dacht super mee. Bevlogen medewerker!
Fijn ook de flexibiliteit dat we de rekening later thuis mochten betalen omdat de pinautomaten niet 'in huis' waren. Daarom hoefden we niet heen en weer naar de bank en terug.

Zie hierboven.
Mooi bedrijf met veel keuze.

Ga zo door!

David van der Werf

Snelle levering. Plantjes zien er mooi en fris uit, goed verpakt en kluit vochtig. Na aanplant nauwelijks uitval geconstateerd. Geheel in top conditie.

Uitstekende kwaliteit voor concurrerende prijs

esther garden

Zeer correct

snelle levering

Ron

Erg vriendelijk te woordgestaan via Whatsapp en konden de planten die ik zocht. De Ilex Crenata snel leveren.

Planten snel geleverd uit eigen voorraad.
Ik bestelde per ongeluk de verkeerde grond en deze werd probleemloos omgeruild voor de juiste grond.

Snelle reactie op vragen, duidelijke communicatie en snelle levering.

1e kennismaking

Behulpzaamheid en vriendelijkheid van de leverancier bij aflevering. Vooraf nagedacht over een oplossing t.a.v. verminderde kwaliteit product.

Vooraf overleg met de consument en keuzes/ beslissingen bij de consument laten.

Weem

Goed contact en snelle levering, planten zien er prima uit en zelfs meer geleverd dan gevraagd!

M.

Complimenten voor de service en klantvriendelijkheid!!! Onlangs plantjes gekocht ter vervanging van onze buxus. Afstemming gehad over moment van levering. Hier ging echter iets mis, waardoor de... Complimenten voor de service en klantvriendelijkheid!!! Onlangs plantjes gekocht ter vervanging van onze buxus. Afstemming gehad over moment van levering. Hier ging echter iets mis, waardoor de plantjes tijdens onze vakantie geleverd werden ergens bij buren. Contact gehad via whats app en situatie uitgelegd er zijn direct nieuwe plantjes geleverd.

De service van dit bedrijf is echt top!! Goede communicatie en zeer oplossingsgericht. Een 10!!!

Noortje

Ik heb 140 stuks ilex green hdge plantjes gekocht. De eerste levering was erg snel goed verpakt, mooie plantjes. Helaas waren er na een paar weken zo n 16 stuks dood gegaan. Na een whats Appje met... Ik heb 140 stuks ilex green hdge plantjes gekocht. De eerste levering was erg snel goed verpakt, mooie plantjes. Helaas waren er na een paar weken zo n 16 stuks dood gegaan. Na een whats Appje met snel kontakt even foto s gestuurd. Al snel kreeg ik antwoord dat er 16 plantjes opgestuurd zouden worden! Wat een perfecte service ben er erg bij mee. De andere plantjes groeien goed er zitten al nieuwe blaadjes aan.

Snelle service mogelijkheid tot whats app kontakt.

Dhr. Blaauw

(Bewerkt)

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn, over de bezorging, de website en de uiterst correcte afhandeling.

zeer snelle en positieve service. Ik kan Haag-Planten zeker aanraden!