In zeer korte tijd bestelling gedaan van 410 ilexplanten en ook geleverd

Goede communicatie, afspraken nakomen, snelle levering

huibers

Afgesproken 14u levering gelukkig eerder dan verwacht thuis van het werk!om 12.30 gaat deurbel.....jaaaaa hij was toch in de buurt OMG ik betaal toch niet voor niks 49,95 voor het thuisbrengen!wat... Afgesproken 14u levering gelukkig eerder dan verwacht thuis van het werk!om 12.30 gaat deurbel.....jaaaaa hij was toch in de buurt OMG ik betaal toch niet voor niks 49,95 voor het thuisbrengen!wat als ik nou nog niet thuis was geweest.......heel slecht dit hoor absoluut geen service!

je mag betalen maar service erg slecht!

Wilma

Goed uitziende planten. De ilex crenata is een goede vervanging van de buxus (in verband met buxusmot). Planten waren goed verpakt. Correcte levering.

Danielle

Snelle beantwoording van berichten (via WhatsApp), haagjes waren keurig verpakt en zeer snel bezorgd. De haagjes zagen er goed uit, beginnen al te groeien. Helemaal top.

Snelle beantwoording, goede kwaliteit, snelle levering

De website werkt op de mobiel niet optimaal

Mooie planten, snel geleverd tegen een goede prijs.

Goede verhouding prijs kwaliteit.

esther garden

Snelle levering.
goed product

vriendelijk

nee

J.terpstra

Contact is vriendelijk en behulpzaam.

Product is goed.

Transport planning kan beter.

Planten besteld en binnen een (halve) week geleverd

Snelle keurige levering

AV

Heb eerst telefonisch contact gehad en ben toen goed geadviseerd. Na bestelling zijn de planten binnen een week bezorgd door een vriendelijke chauffeur. De plantjes staan nu ruim een week in de... Heb eerst telefonisch contact gehad en ben toen goed geadviseerd. Na bestelling zijn de planten binnen een week bezorgd door een vriendelijke chauffeur. De plantjes staan nu ruim een week in de tuin. De aarde heb ik aangelegd met vivimus en ik hou in de gaten of ze voldoende (regen) water krijgen. Tot nu toe lijken ze het naar de zin te hebben :) het is altijd spannend om te kijken of ze goed aanslaan. Van ca. 10 van de 85 plantjes was waarschijnlijk door het transport een zijtakje afgebroken, dat vond ik jammer, maar kan gebeuren. Verder vraag ik me af of het netje dat om de kluit zat biologisch afbreekbaar is, het zag er een beetje 'plastic' uit. Mocht het niet afbreekbaar zijn, dan is dat een verbeterpunt. Al met al is mijn ervaring met dit bedrijf goed en als ik meer planten nodig heb dan kom ik zeker nog eens terug.

Bas

Snelle levering, goed verpakt verstuurd

Onder garantie enkele plantjes vervangen.
Goede service !!