Pieter

In juni/juli contact gehad over het vervangen van onze buxus-haagjes voor Ilex crenata en een taxus-haag. Snelle reactie en scherpe prijs (goedkoper had ik hem nog niet gevonden). Nu in september,... In juni/juli contact gehad over het vervangen van onze buxus-haagjes voor Ilex crenata en een taxus-haag. Snelle reactie en scherpe prijs (goedkoper had ik hem nog niet gevonden). Nu in september, zoals afgesproken, geplant. Personeel zeer vriendelijk en hardwerkend.

Eenvoudig contact via de mail en telefonisch ook goed bereikbaar.

Snelle reactie, goed plantmateriaal, vriendelijk personeel en een goede prijs.

Snelle reactie, goed plantmateriaal, vriendelijk personeel en een goede prijs.

Het bedrijf richt zich voornamelijk op levering van de planten, ophalen op locatie is voor verbetering vatbaar....

Reactie Haag-planten.nl:

Hartelijk dank voor deze beoordeling en feedback! We horen graag van u of u nog specifieke tips heeft om het ophalen te verbeteren. Wat ging er mis? Als u wilt kunt u een mail sturen naar... Hartelijk dank voor deze beoordeling en feedback! We horen graag van u of u nog specifieke tips heeft om het ophalen te verbeteren. Wat ging er mis? Als u wilt kunt u een mail sturen naar contact@haag-planten.nl.

BFH Cleaning

Zeer goed

snelle adequate levering ook buiten kantoor uren

Beste BFH Cleaning,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

LeVos

Duidelijke website, overzichtelijke emails, goede communicatie over bezorg moment.
Stipt optijd geleverd.

Duidelijke communicatie.

Verpakking iets netter.

Reactie Haag-planten.nl:

Hartelijk dank voor deze beoordeling! U geeft aan dat de verpakking iets netter kan, wellicht kunt u dat nog in een mailtje toelichten?
Haag-Planten.nl

Goede informatieve site, makkelijk telefonisch bereikbaar en adequate,MeVriendelijke en persoonlijke benadering. Bestelde haagplanten zagen er goed uit en sloegen goed aan.

Bereikbaarheid en bereidheid om mee te denken over oplossingen

Reactie Haag-planten.nl:

Hartelijk dank voor deze mooie, onderbouwde review! We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en we proberen de klant altijd zo tevreden mogelijk te houden.

Roos van Dijk

Vandaag ilex crenata bezorgd gekregen, keurig verpakt en leuke plantjes voor n lage prijs, ondanks de grote vraag die er ongetwijfeld nu is door de Buxusmot. Ben zeer tevreden en groeien doen ze... Vandaag ilex crenata bezorgd gekregen, keurig verpakt en leuke plantjes voor n lage prijs, ondanks de grote vraag die er ongetwijfeld nu is door de Buxusmot. Ben zeer tevreden en groeien doen ze vanzelf.

Goeie communicatie en track and trace.

Beste Roos van Dijk,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Als het goed is heeft u inmiddels een kortingscode ontvangen voor de volgende bestelling.
Beste Roos van Dijk,

Snelle en correcte bejegening

Geleverde planten zien er fris en groen uit

Reactie Haag-planten.nl:

Hartelijk dank voor deze mooi waardering!

Henk van Horik

Snelle levering en goede kwaliteit na transport

Zie hierboven en een goede prijs niet te vergeten

nee

Beste Henk van Horik,
Bedankt voor deze mooie review! We doen er alles aan om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te halen.
Beste Henk van Horik,

Dekkers

Prima ervaring, zie punten hieronder.

Snelle levering van de bestelde plantjes
Duidelijke website

Melden wanneer er geleverd gaat worden. Precieze datum en verwachte tijd hadden we niet bevestigd gekregen.

Beste Dekkers,
Hartelijk dank voor uw feedback! Blijkbaar is er bij u niet gemeld wanneer er geleverd zou worden, dit had natuurlijk wel gemoeten. Onze excuses daarvoor!
Met vriendelijke...
Beste Dekkers,

Peter Schwillens

Positief. 1 appje was voldoende om een goed gevoel hierover te krijgen. Dit werd meteen beantwoord, ook al was dit
's avonds om 22.00 uur.

Communicatie, levertijd, goed product en prijs.
Nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik meteen een telefoontje om de levering te bespreken.

Ga zo door.

Beste Peter Schwillens,
Beste Peter Schwillens,
Fijn om te horen/lezen dat u zo tevreden bent! Een tijdje geleden zijn we begonnen met het gebruik van Whatsapp, veel mensen ervaring dit als "fijn" of "handig", u bevestigt dan met deze review nog eens!
Wellicht tot een volgende bestelling!