Vlotte levering & vriendelijk in het contact. Ilex plantjes van goede kwaliteit, begonnen al snel te groeien.
Reactie Haag-planten.nl:
Bedankt voor deze 4-sterren waardering!
Haag-Planten.nl
Bedankt voor deze 4-sterren waardering!
Haag-Planten.nl
Medewerker maakt het contact persoonlijk. Goed overleg over de aanpak en uitvoering.
staat open voor overleg en probeert het de klant naar de zin te maken
De planning : komt tussen 09 en 11 werkt wat verwarrend
Beste Joep Koch,
Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren beoordeling. Persoonlijk contact met de klant vinden we erg belangrijk! U geeft (terecht) aan dat de planning beter kan. Daar gaan we...
Stevige verpakking
Mooie goede plantjes
n.v.t. prima
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Haag-Planten.nl
vriendelijke en behulpzame medewerkers die je het gevoel geven je probleem serieus en snel te willen oplossen en dat vervolgens ook doen.
De klanten op tijd laten weten wanneer ze komen leveren want is vervelend als ze op de stoep staan met 40 planten en er is niemand thuis en door de brievenbus of bij de buren is ook lastig
Komen afspraken na en mail en app werden snel beantwoord.
Levering was mogelijk op de door mij aangeven dag,
geen opmerkingen
Fijn dat je ook in de avond kan Whatsappen voor info.
Flexibel i.v.m. toevoegen van extra producten > verliep correct op hetzelfde transport.
Boompje (coniferen brabant) varieerden nog wel (veel) in hoogte en dichtheid
Prima producten en vlotte service.
Ik ontving wel een bevestiging van de bestelling per email, maar niet wanneer deze wordt afgeleverd. Ik was gelukkig thuis, want een partij planten is geen pakje wat je even bij de buren kan droppen.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Binnenkort stappen we over op Sendcloud. Track and Trace mails worden dan automatisch verzonden, nu moet dat nog handmatig, en dat gaat soms helaas...
Snelle bezorging, prima prijzen, zeker als je het vergelijkt met de Intratuin bij ons om de hoek
vanwege de verpakking (alle plantjes samen in 1 doos, zonder potjes) was bij een paar plantjes de kluit losgelaten, ik heb ze wel geplant, hopelijk blijven ze wel leven.
Beste Roland Breedveld,
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Mochten de plantjes niet aanslaan, neemt u dan even contact met ons op, dan vervangen we ze!
Met vriendelijke groet,...
Een betere bezorgdienst zou niet verkeerd zijn.
Beste L.R. Prins,
Hartelijk dank voor deze uitgebreide review! Omdat er meer klachten over PostNL zijn binnengekomen, stappen we binnenkort over op Sendcloud. De verzending zal dan via de DPD...