Vlotte levering & vriendelijk in het contact. Ilex plantjes van goede kwaliteit, begonnen al snel te groeien.

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor deze 4-sterren waardering!

Joep Koch

Duidelijke en scherpe offerte.
goede planning en snelle levering

Medewerker maakt het contact persoonlijk. Goed overleg over de aanpak en uitvoering.
staat open voor overleg en probeert het de klant naar de zin te maken

De planning : komt tussen 09 en 11 werkt wat verwarrend

Beste Joep Koch,
Beste Joep Koch,
Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren beoordeling. Persoonlijk contact met de klant vinden we erg belangrijk! U geeft (terecht) aan dat de planning beter kan. Daar gaan we aan werken!

Particulier

Stevige verpakking

Mooie goede plantjes

n.v.t. prima

oliver jongmans

Nadat ik in eerste instantie niet tevreden was heeft het bedrijf mij gebeld en gevraagd hoe zij mij konden helpen om het probleem op te lossen.
De vriendelijke medewerker stelde mij voor om...
De vriendelijke medewerker stelde mij voor om nog een aantal planten gratis na te sturen waardoor ik mijn haag toch netjes krijg.

vriendelijke en behulpzame medewerkers die je het gevoel geven je probleem serieus en snel te willen oplossen en dat vervolgens ook doen.

De klanten op tijd laten weten wanneer ze komen leveren want is vervelend als ze op de stoep staan met 40 planten en er is niemand thuis en door de brievenbus of bij de buren is ook lastig

Joyce

Erg goede communicatie zowel per mail als met de app.
Mooie Ilex geleverd tot nu toe doen ze het goed.

Komen afspraken na en mail en app werden snel beantwoord.
Levering was mogelijk op de door mij aangeven dag,

geen opmerkingen

Levering en kwaliteit zoals beloofd. Vriendelijke en behulpzame berzorger.

Fijn dat je ook in de avond kan Whatsappen voor info.

Levertijd na ca 5 dagen , prima.

Flexibel i.v.m. toevoegen van extra producten > verliep correct op hetzelfde transport.

Boompje (coniferen brabant) varieerden nog wel (veel) in hoogte en dichtheid

Haagplaneten heeft een informatieve website en levert prima planten.

Prima producten en vlotte service.

Ik ontving wel een bevestiging van de bestelling per email, maar niet wanneer deze wordt afgeleverd. Ik was gelukkig thuis, want een partij planten is geen pakje wat je even bij de buren kan droppen.

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!
Binnenkort stappen we over op Sendcloud. Track and Trace mails worden dan automatisch verzonden, nu moet dat nog handmatig, en dat gaat soms helaas mis.

Roland Breedveld

Ik heb 10 meter Ilex besteld ter vervanging van mijn buxus, bedrijf gevonden via Google

Snelle bezorging, prima prijzen, zeker als je het vergelijkt met de Intratuin bij ons om de hoek

vanwege de verpakking (alle plantjes samen in 1 doos, zonder potjes) was bij een paar plantjes de kluit losgelaten, ik heb ze wel geplant, hopelijk blijven ze wel leven.

Beste Roland Breedveld,
Hartelijk dank voor deze beoordeling! Mochten de plantjes niet aanslaan, neemt u dan even contact met ons op, dan vervangen we ze!
Met vriendelijke groet,...
Beste Roland Breedveld,

Prins L.R.

De planten zijn perfect verpakt en geleverd. Jammer genoeg heeft Post.nl het behoorlijk laten afweten.
Geleverd zou worden woensdagmiddag, maar het werd uiteindelijk vrijdagmiddag. Haag-Planten op donderdag gebeld met de vraag hoe de staat van de planten zou zijn na dagen in een donkere en vochtige omgeving en met buitentemperatuur van
+25 graden. Haag-Planten bleek bereid de planten te vervangen. Maar afgelopen de doos geopend en na een eerste schrik (we zaken alleen maar tuinaarde) hebben we planten opgegraven en bleken, wonder boven wonder, nog in goede staat te verkeren. Ze zijn geplant en nu maar hopen dat ze gedijen. Haag-Planten is aan te bevelen alleen Post.nl geef ik een dikke, dikke, dikke onvoldoende.

Een betere bezorgdienst zou niet verkeerd zijn.

Beste L.R. Prins,
Beste L.R. Prins,
Hartelijk dank voor deze uitgebreide review! Omdat er meer klachten over PostNL zijn binnengekomen, stappen we binnenkort over op Sendcloud. De verzending zal dan via de DPD gaan. De geleverde goederen zijn dan ook standaard verzekerd!