Guus

Na ongeveer zes weken was duidelijk dat een heel beperkt aantal Ilex plantjes het niet redden. Ik heb dit gemeld en ontving binnen twee dagen nieuwe plantjes. Keurige service én groeigarantie.

Snelle reactie én belofte waarmaken

Beste Guus,
Hartelijk dank voor deze mooie review! Veel plezier met de Ilex plantjes!

Arno

Voordat ik een bestelling had geplaatst heb ik eerst telefonisch contact gehad over de mogelijkheden. Dit gesprek was zeer positief.

Hierna heb ik mijn bestelling geplaatst en de...

Hierna heb ik mijn bestelling geplaatst en de planten werden volgens de afspraken geleverd.

Planten zagen er goed uit en met het plantinstructiefilmpje waren deze zeer makkelijk te plaatsen.

Goede communicatie

Beste Arno,
Fijn om te horen dat u goede ervaringen heeft met haag-planten.nl! Wellicht tot een volgende keer.
Haag-Planten.nl

Binnen enkele dagen bestelde Ilex in huis.

Snelle levering.

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor de 4-sterren beoordeling!

Henry van der Leer

snel

niets

Beste Henry van der Leer,
Hartelijk dank voor de 5-sterren waardering!

Jorg Franken Hoveniers

Het was mijn eerste bestelling bij Haag-Planten.nl, levering liet lang op zich wachten. Kwaliteit van het geleverde is goed, maar kan nog beter

Er werd snel gereageerd op mijn mails met vragen.
Zeer veel maten leverbaar in het assortiment.
Speciale prijzen voor hoveniers.

Sneller leveren. Geen vervelende wortelonkruiden meeleveren met de kluiten.

Beste Jorg Franken,
Beste Jorg Franken,
Bedankt voor uw feedback! We zullen ons best doen om een (eventuele) volgende keer sneller te leveren, binnenkort stappen we over op Sendcloud voor het verzenden, het leveren zal dan eenvoudiger en sneller gaan.

F.J. Muizers

Netjes en volgens afspraak geleverd

Mooi e verpakking van 15 stuks olantjes.

Jammer dat een van de 15 plantjes binnen een week de geest heeft gegeven ondanks goede verzorging
De reden hiervan??

Beste F.J. Muizers,
Beste F.J. Muizers,
Bedankt voor de review! Het kan soms voorkomen dat er een plantje niet aanslaat, daarom hebben we de groeigarantie! Heeft u al contact opgenomen via contact@haag-planten.nl?

Frans Cöllen

Snelle respons van vraag via mail en bestelling op afgesproken datum afgeleverd.

Nee, gewoon goede service zoals het hoort

Telefonisch bereik kan beter.

Het verschil m.b.t. bezorgkosten tussen Silex van 10 - 15 cm en 15 - 15 cm is € 35,-. Dat is wel een groot verschil........l

Beste Frans Cöllen,
Beste Frans Cöllen,
Hartelijk dank voor deze mooie review! Telefonisch zijn we inderdaad niet altijd even goed bereikbaar, dit komt doordat we vaak buiten aan het werk zijn. De komende tijd zullen we eens kijken of we dit kunnen verbeteren, bijvoorbeeld met behulp van doorschakelen.
De bezorgkosten tussen 10-15 en 15-25 wijken inderdaad af, dit komt doordat de kleine maat via de post wordt geleverd, en de grotere maat via een koerier.

Henri

Zo moet het!

Zo willen klanten geserviced worden!

Beste Henri,
Hartelijk dank voor deze enthousiaste woorden! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Petra van Wijk

Hele goede ervaringen, duidelijke site en goede service

Duidelijke informatie bij de planten en ook duidelijke informatie over het leveren.

Beste Petra van Wijk,
Fijn om te horen dat u tevreden bent! Wellicht tot een volgende keer.

Goede service.

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor deze 5-sterren waardering!