Petra

Online bestelling geplaatst. Eerst was betaling niet helemaal duidelijk, bleek dat we een e-mail ontvingen met aanwijzingen. Nog nooit eerder planten via internet besteld, voelt ook niet natuurlijk,... Online bestelling geplaatst. Eerst was betaling niet helemaal duidelijk, bleek dat we een e-mail ontvingen met aanwijzingen. Nog nooit eerder planten via internet besteld, voelt ook niet natuurlijk, maar is goed bevallen.

Super,
ook telefonisch contact gehad met Wilbert. We werden correct te woord gestaan. Verzoek betreffende dag van aflevering werd ingewilligd (na betaling): Dinsdag besteld, vrijdag in huis!

Beste Petra,
Bedankt voor deze mooie review!

Familie Locht

Er wordt voldaan aan dadtgene wat het bedrijf aangeeft op de website: prijs, hoogte plantjes en de levering.

Afspraak en levering volgens opgaaf klant prima. Terugkoppeling naar klant is prima.

Aanklikken aantal vergde nogal veel moeite, moest meerdere malen het aantal veranderen alvorens het juiste aantal te krijgen

Beste Familie Locht,
Beste Familie Locht,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Bestelde via de computer? Of via tablet of smartphone? Misschien kunt u uw probleem (het aanklikken van het aantal) nog toelichten in een e-mail aan contact@haag-planten.nl?

Theo Goes

Voor de eerste maal planten besteld. Per ongeluk gaf ik een verkeerd bezorgadres op. De levering is toch, zij het iets later, in orde gekomen.

Gemaakte afspraken werden nagekomen.

Eigenlijk geen.

Beste Theo,
Fijn om te horen dat u helemaal tevreden bent!
Haag-Planten.nl

Prima service! Via een aparte mail gevraagd om een specifieke bezorgdatum en daar werd goed rekening mee gehouden. Handig als je zelf werkt en niet altijd thuis bent.

handige bestelwebsite, goede informatie, accurate bezorging en mooie planten

Tja. enige lastige is het restafval (piepschuim bakken) die niet echt handig in onze restafval passen.

Reactie Haag-planten.nl:

Bedankt voor deze mooie 5-sterrenbeoordeling! Veel plezier met de plantjes!

A.Speerstra

Mijn ervaring met Haag-Planten.nl is goed. Voor de bestelling nog gebeld en goed geinformeerd

Goede informatie

Beste A. Speerstra,
Hartelijk dank voor deze mooie 4-sterrenbeoordeling!

Ed van Gelderen

Ronduit uitstekend!

Snelle communicatie ,ook bij kleine ongeregeldheden direkt een passende oplossing.

Beste Ed van Gelderen
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om hier en bij de ilex haag (op onze website) een review te plaatsen!
Met vriendelijke groet,...
Beste Ed van Gelderen

Gert de Graaf

Perfecte service. Binnen een half uur nadat ik de bestelling geplaatst had (om 19:30), heeft Haag-Planten.nl mij in een mail gevraagd wanneer ik de planten geleverd wilde hebben (dit was de volgende... Perfecte service. Binnen een half uur nadat ik de bestelling geplaatst had (om 19:30), heeft Haag-Planten.nl mij in een mail gevraagd wanneer ik de planten geleverd wilde hebben (dit was de volgende dag al mogelijk). Na de dag opgegeven te hebben kreeg ik (weer binnen een halfuur) Levering was op de afgesproken dag en de planten waren zeer goed verpakt en de kluiten waren goed vochtig. Alle planten zonder beschadiging kunnen planten.

Snel antwoord op vragen enverzonen emails. Goede en snelle levering. Stevige verpakking

Beste Gert de Graaf,
Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren beoordeling!

M Landman

Top. Goede service en kennis van zaken.

Kennis van zaken. En goede garantie op producten.

Reageren op vragen die in de mail gesteld zijn.

Beste M. Landman,
Beste M. Landman,
Hartelijk bedankt voor de review en verbeterpunten! Blijkbaar is er iets misgegaan in de communicatie. Ik ga het overleggen met de degene die verantwoordelijk is voor het contact met de klant (Wilbert), zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Bedankt voor het melden!

Freddy

(Bewerkt)

Bestelling correct geleverd.

De snelle levering

Om een haag te maken, planten met meer uitlopers leveren

Beste Freddy,
Bedankt voor uw review! We hopen dat de nieuw geleverde planten wel aan uw verwachtingen voldoen! Bedankt voor het verbeterpunt, dit mag natuurlijk niet nog een keer voorkomen....
Beste Freddy,

J. Pragt

Prima plantjes (ilex) en prima service

Beste J. Pragt,
Bedankt voor de 4-sterrenbeoordeling!