Danielle Hendrikse

Super service, prachtige haag!

Service zeer persoonlijk!

Hanny

Goede ervaring, op tijd geleverd en prima kwaliteit

tijdige levering en kwaliteit tegen goede prijs

was wel heel stevig ingepakt

Oscar

Snelle levering en mooie planten!

Goede kwaliteit planten

Na een bezoek aan het bedrijf,onder de indruk van de bedrijfsvoering, en hier prima uitleg te hebben gekregen. hebben wij online onze bestelling geplaatst. Alles verliep verder prima, de bezorging,... Na een bezoek aan het bedrijf,onder de indruk van de bedrijfsvoering, en hier prima uitleg te hebben gekregen. hebben wij online onze bestelling geplaatst. Alles verliep verder prima, de bezorging, afgelopen vrijdag was op tijd en prima voor elkaar!!

nakomen wat je afspreekt

ga zo door

Joost Kremer

Snelle levering, mooie planten!

Snel antwoord bij een vraag, snelle levering

erika Muller

Onze voortuin prima voorzien van nieuwe plantjes.

Snelle levering!!

JM VEENSTRA

Haag-planten.nl munt uit in klantvriendelijkheid, is snel en voordelig en levert kwaliteit.

Klantvriendelijkheid. Een verkeerde levering is na een mailtje van mij onmiddellijk gecorrigeerd. De bezorgde planten mocht ik houden en de juiste bestelling werd een paar dagen later bezorgd met... Klantvriendelijkheid. Een verkeerde levering is na een mailtje van mij onmiddellijk gecorrigeerd. De bezorgde planten mocht ik houden en de juiste bestelling werd een paar dagen later bezorgd met ruim meer plantjes dan ik had gekocht. Topbedrijf.

Geen verbeterpunten. Foutje maken kan iedereen gebeuren. De manier waarop dit werd opgelost is weergaloos. Uiterst tevreden.

Eduard Bakker

Dit bedrijf doet wat het belooft. Goede kwaliteit, snelle aflevering en prima informatie betreft het planten. Lage afleverkosten en prijs-kwaliteit. Ook de beloofde afmeting van de struikjes klopt... Dit bedrijf doet wat het belooft. Goede kwaliteit, snelle aflevering en prima informatie betreft het planten. Lage afleverkosten en prijs-kwaliteit. Ook de beloofde afmeting van de struikjes klopt !

Goede kwaliteit, snelle aflevering, lage afleverkosten en prima informatie voor planten.

Echt geen verbeterpunten te bedenken.

Joop Huls

Uitstekend bedrijf.

Snelle levering. Goede planten ontvangen die ook zeer goed verpakt waren. Na het planten begonnen ze al na 2 of 3 dagen uit te lopen. Heel goed! Informatie na bestelling ook prima.

Ga zo door dan blijven klanten zeer tevreden.

Marianne

Zeer klantvriendelijk

snelle levering; snel antwoord op emails

telefonisch niet goed bereikbaar