Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Fijn geholpen, goede prijs zeer nette afwerking en afspraken nagekomen.
Klantvriendelijkheid, mooie winkel.
Aankoop inbouw gashaard
Correcte info , vlotte communicatie en voordelige prijs , prima leverancier .
Klantvriendelijk en snelle reactie, alleen het aandringen op de betaling van de factuur vond ik niet plezierig
Snel schakelen/snel handelen
In een woord; uitstekend!
Niks op aan te merken. Gewoon uitstekend
Ik ben zeer tevreden over het verkoop- en plaatsing traject. Ik wist heel goed welke soort haard ik wilde hebben, maar men kon mij toch nog verrassen met een aantal goede tips.
Het plaatsen...
Ik ben goed geholpen en afspraken zijn nagekomen.
Persoonlijk contact. Er waren wat haken & ogen in het traject, maar als ik belde wist men meteen waarvoor ik belde en was er achter de schermen reeds de nodige acties opgestart.
Omdat we de prijzen bij andere leveranciers voor het gevoel nog te hoog vonden zijn we verder gaan zoeken en terechtgekomen bij Haardenexpert. Keurig ontvangen, medewerker Rob heeft ons méér dan...
Verkoper verdiept zich goed in de situatie van de klant en is na de bestelling ook actief betrokken bij transport, levering en plaatsing
Vlot en prettig geholpen, scherp geprijst, snelle levering en prima geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.
Snelle feedback en goede communicatie