Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Henk Knevelbaard

Goede en snelle service

Feijen

Duidelijke bestelprocedure, keurig afgeleverd, mooi droog hout

Reactie Haardhout.com:

Super om te horen, veel stookplezier gewenst! 🔥

Aelberts

Prima hout!! Blokken zouden iets dikker mogen, dan brand het langer en de volgende keer graag de bovenkant van de kooi met een extra band klem binden, de halve inhoud lag nu door de vrachtwagen... Prima hout!! Blokken zouden iets dikker mogen, dan brand het langer en de volgende keer graag de bovenkant van de kooi met een extra band klem binden, de halve inhoud lag nu door de vrachtwagen heen. Verder absoluut geen klachten en met de levering, de kwaliteit van het hout en dergelijke zeer tevreden. 👍🏻

Beste klant,
Hartelijk bedankt voor uw review!
Begrijpelijk, het is zeker niet de bedoeling dat de blokken door de vrachtwagen heen liggen. Onze excuses hiervoor.
Fijn dat u verder heel...
Beste klant,
Hartelijk bedankt voor uw review!
Fijn dat u verder heel tevreden bent! We wensen u veel stookplezier.

Firma Westerhuis

Bob

Vlotte correcte afhandeling en levering. Maar de kwaliteit van het hout gaat wel achteruit. Dit is de tweede pallet essen waar een behoorlijk percentage vermolmd hout bij zit. Al met al nog steeds... Vlotte correcte afhandeling en levering. Maar de kwaliteit van het hout gaat wel achteruit. Dit is de tweede pallet essen waar een behoorlijk percentage vermolmd hout bij zit. Al met al nog steeds tevreden.

Beste Bob,
Beste Bob,
Bedankt voor de terugkoppeling! Het is uiteraard niet de bedoeling dat de kwaliteit van het hout achteruit gaat. We hebben inderdaad ook al wat b-keuze pallets essenhout apart gezet. We zullen hier nog wat strikter op zijn.
Fijn om te vernemen dat u nog steeds tevreden bent. Veel stookplezier gewenst! 🔥

Wagenaar

Op tijd ontvangen. De kwaliteit van het stookhout mix hardhout (>80% berk) in deze zending, vinden we echt minder. Hierover ook gebeld. Bijzonder antwoord.

Beste klant,
Jammer dat u niet tevreden bent en dat onze klantenservice u niet heeft kunnen voorzien van een passend antwoord. Onze excuses hiervoor.
Desondanks veel stookplezier gewenst!...
Desondanks veel stookplezier gewenst! 🔥

Alex

Het hout valt een beetje tegen. Met name de zaken met Essenhout die duidelijk nog sissen van het vocht en niet goed branden.

Beste Alex,
Wat vervelend dat het hout niet fijn brandt. Heeft u dit ook kenbaar gemaakt aan onze klantenservice? Uiteraard denken we graag met u mee!
Wij zien uw reactie graag...
Beste Alex,
Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Michel van Schooten

Sinds jaar en dag bestelde ik hier mijn hout. Tot voor kort naar tevredenheid. Elke keer werd er geleverd wat er besteld werd. Nu voor € 400, 2 kuub besteld. Wordt er slechts 1,5 geleverd omdat in... Sinds jaar en dag bestelde ik hier mijn hout. Tot voor kort naar tevredenheid. Elke keer werd er geleverd wat er besteld werd. Nu voor € 400, 2 kuub besteld. Wordt er slechts 1,5 geleverd omdat in het middenstuk niet strak is gestapeld maar wat resthout in is gegooid. Daarnaast valt er niet mee te overleggen. Wat een oplichters.

Beste Michel,
Wat vervelend om de geplaatste review te moeten lezen.
Beste Michel,
Wat vervelend om de geplaatste review te moeten lezen.
Je hebt begin februari een e-mail gestuurd naar aanleiding van een levering begin december 2021, naar jouw mening is er niet voldoende hout geleverd. Dit hebben we proactief aangepakt. We zijn zowel telefonisch als per e-mail in gesprek gegaan. Dat je nu schrijft dat er met ons niet te praten valt, betreuren wij. Er zijn meerdere voorstellen gedaan om tot overeenstemming te komen, helaas bleek het juiste voorstel voor jou er niet tussen te zitten.
Daarnaast hebben wij bij alle voorgaande bestellingen kosteloos de pallet voor je ingekort, zodat deze onder de carport kon worden geplaatst. Er is altijd extra service verleend en stonden je bij deze kwestie gewoon te woord. Deze review vinden we daarom niet helemaal passend.
We hopen dat je vooralsnog met veel plezier zult stoken.

Folkert

Prima hout. bezorging was uren later dan gepland. een belletje om de vertraging te melden zou op z.n plaats zijn

Beste klant,
Onze excuses dat de levering vertraagd was. We zullen dit opnemen met de transporteur.
We wensen u veel stookplezier! 🔥