Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Hulzebosch

Helemaal top geregeld en top kwaliteit

Bedankt voor uw review. Veel stookplezier gewenst! 🔥

H. Jaspers

Hout wat is geleverd is compleet beschimmeld, niet droog en brandt totaal niet in een Houtkachel. Om het enigszins aan te krijgen is 3 x zoveel aanmaakhout nodig. Hout gloeid en geeft totaal geen... Hout wat is geleverd is compleet beschimmeld, niet droog en brandt totaal niet in een Houtkachel. Om het enigszins aan te krijgen is 3 x zoveel aanmaakhout nodig. Hout gloeid en geeft totaal geen vlammenspel.

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor de terugkoppeling! Het hout behoort inderdaad niet beschimmeld te zijn. Heeft u dit ook al bij onze klantenservice neergelegd? Zo niet, dan zien we graag een aantal foto's tegemoet via info@haardhout.com. Dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.
Wat betreft het laatste puntje: dit zijn inderdaad de eigenschappen van eikenhout. Het is een harde houtsoort die meer gaat gloeien en hierbij veel warmte afgeeft. Eiken geeft niet veel vlam tijdens het stoken. Daarnaast is het advies om de kachel eerst goed warm te stoken, alvorens het goed brandt. Maar ik zie dat u al eerder eikenhout heeft besteld en daarom al ervaring heeft met het stoken van dit hout.
Daarom zien we uw reactie graag tegemoet! In ieder geval onze excuses voor het ongemak.
Met warme groet,
Haardhout.com

Buitenlust

Duidelijke website, afgesproken dag werd er geleverd en hout was van uitstekende kwaliteit!

Bedankt voor deze mooie review! Veel stookplezier gewenst 🔥

Robert

Positief, prima levering tot aan de plek waar ik mijn hout stapel.

Goed om te vernemen! Veel stookplezier 🔥

Brusselmans

Goed hout, snelle levering

Bedankt voor uw review! 🔥

Marijke Bakker

Goed en efficiënt

Bedankt voor uw review! 🔥

Maurits

Snelle levering tot bij de tuin. Zeer tevreden!!

Super dat u tevreden bent. Veel stookplezier! 🔥

Peter van Heijst

Altijd mooi op tijd. Betrouwbaar.

Bedankt voor uw review! Veel stookplezier gewenst namens Haardhout.com 🔥