Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

van kampen

Perfect, denkt mee en afspraak is afspraak.

Reactie Haardhout.com:

Goed om te horen, bedankt voor uw review! 🔥

Richard

Snelle levering. Top hout!

Veel stookplezier gewenst! 🔥

Stijn

Keurig op tijd geleverd met een belletje vooraf. Mooi, droog hout.

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel stookplezier gewenst! 🔥

een voormalig klant

Waardeloos, tot twee keer toe een zeiknatte pallet essenhout sturen, dat bevestigd wordt door een soortgelijk bedrijf a.d. hand van door mij gestuurde foto´s van het hout en deze bevestiging is... Waardeloos, tot twee keer toe een zeiknatte pallet essenhout sturen, dat bevestigd wordt door een soortgelijk bedrijf a.d. hand van door mij gestuurde foto´s van het hout en deze bevestiging is doorgestuurd naar haardhout.com. Vervolgens wordt na veel omwegen uiteindelijk het aankoopbedrag ZONDER verzendkosten á 35 euro teruggestort wánt zij zijn van mening het juiste hout te hebben gestuurd. Ik had nog een blok meegestuurd uit de vorige levering wat wél droog was maar daar hebben ze schijnbaar geen boodschap aan. In het vervolg bestel ik bij de concurrent die direct kon zien dat het hout zeiknat was en zijn hun een klant kwijt die voor minimaal 1300 euro per jaar aan hout bestelde. Dat was die 35 euro ze schijnbaar wel waard.

Beste klant,
Uw review wekt enige verwarring op, omdat de kwestie namelijk ging over de houtsoort.
Beste klant,
We hebben beide pallets weer retour gekregen. Jammer genoeg kunnen we niet anders dan concluderen dat u twee keer essenhout geleverd heeft gekregen. Daarnaast is de tweede pallet zonder enig overleg geweigerd.
De blokken in deze laatste pallet heb ik zojuist opgemeten en zit gemiddeld op 18%. Een prima vochtpercentage om mee te stoken. Pas na een e-mail van de concurrent (waarbij uw vraag oorspronkelijk gericht is op welke houtsoort het is) wordt er gesproken over vochtig hout. Een discutabel punt. Zeker gezien de concurrent een oordeel velt vanaf een foto en er waarschijnlijk niet onpartijdig in staat.
De eerste pallet hebben we kosteloos omgeruild. De gemiddelde kosten voor het transport van beide pallets ligt op €140,-. Ik denk dat we met €35,- nog zeer schappelijk zijn geweest.
Onze excuses dat het niet is verlopen zoals u graag had gezien.

Eric Groos

Super snel en volgens afspraak

Bedankt voor uw review! 🔥

Derksen

Perfect ,snelle levering

land

Duuuur

Beste klant,
De prijzen voor hout zijn op dit moment inderdaad ontzettend duur.
Helaas zit er weinig marge op en zijn we ook afhankelijk van transport- en inkoopsprijzen.
Desondanks veel...
Beste klant,
De prijzen voor hout zijn op dit moment inderdaad ontzettend duur.
Desondanks veel stookplezier gewenst! 🔥

R. van Beek

Eigenlijk teleurgesteld. Hout brand niet zoals beloofd. Ruikt ook nog naar vocht. Zou maximaal 12% vocht mogen bevatten, is naar mijn mening zeker meer.

Beste klant,
Jammer om te vernemen dat het hout niet lekker brandt. Heeft u dit ook al kenbaar gemaakt aan onze klantenservice? Stuur gerust een aantal foto's naar info@haardhout.com, dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.