Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Kees

Primadroog hout wel erg kleine blokjes

Beste klant,
Bedankt voor uw review! Geef het bij een eventuele volgende bestelling gerust aan, dan kijken we naar een pallet met wat grotere blokken.
Veel stookplezier gewenst!
Met...
Veel stookplezier gewenst!
Met warme groet,
Haardhout.com

Soeteman

Prima, flexibel in levering en top kwaliteit hout (het belangrijkst). In ons geval Essen hele pallet.

Fijn om te vernemen. Veel stookplezier gewenst! 🔥

Frans

Prima, ze doen wat ze beloven!

Bedankt voor uw review! 🔥

Erwin

Ik bestelde haardhout en er kwam haardhout.

Kijk aan! Veel stookplezier gewenst 🔥

Wim Hummel

Sheila

Net hout snel en netjes geleverd. Zelfs met de feestdagen en Corona

Hartelijk bedankt voor uw review! Veel stookplezier gewenst 🔥🔥

Danielle

We hebben in oktober een hele pallet mix/hard haardhout besteld. Inmiddels zijn we twee maanden stoken verder met onze kachel. Het hout is van slechtere kwaliteit in vergelijking met wat we... We hebben in oktober een hele pallet mix/hard haardhout besteld. Inmiddels zijn we twee maanden stoken verder met onze kachel. Het hout is van slechtere kwaliteit in vergelijking met wat we voorgaande jaren gehad hebben. Het brand snel weg, de blokken zijn heel onregelmatig/ slecht gekloofd. Mogelijk door de grote vraag t.o.v. het lage aanbod in het najaar?

Beste klant,
Dat is jammer om te vernemen. Het hout behoort het hele jaar door van goede kwaliteit te zijn, ongeacht het seizoen of vraag en aanbod. Stuur gerust een aantal foto's naar info@haardhout.com. Dan kijken we even met u mee! En kunnen we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.
Met warme groet,
Haardhout.com