Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Ruud Behrend

Nu de tweede keer besteld! Omdat het prima hout is en met een goede afmeting. Brand uitstekend

Haardhout lover

Levering ok. Mooi in een doos tegen de regen. Maar 150kg beuken hout was nog niet 'seasoned' genoeg. Je kan het zien aan de uiteindes van het hout; veel te wit, nog niet genoeg gedroogd. Met als... Levering ok. Mooi in een doos tegen de regen. Maar 150kg beuken hout was nog niet 'seasoned' genoeg. Je kan het zien aan de uiteindes van het hout; veel te wit, nog niet genoeg gedroogd. Met als gevolg dat met name de grote blokken niet brandend blijven, tenzij je zeer veel zuurstof toevoegt. En zelfs dan nog niet echt goed brandend blijven.
Zou hier niet meer bestellen eigenlijk, dan maar weer naar de gamma; waar 8kg strak gedroogd beuken voor 6 euro gaat; versus 8 kg voor 8 euro, voor een matige boel.

Bedankt voor uw review.
Bedankt voor uw review.
Uiteraard behoort het hout droog genoeg te zijn om goed mee te stoken. Stuur gerust een aantal foto's naar info@haardhout.com, dan bekijken we wat we voor kunnen betekenen.
Met warme groet,
Haardhout.com

a3

Snelle perfecte levering

🔥🔥

R. Heck

Betrouwbaar, wat ze beloven wordt waargemaakt. Hout is droog en klaar om de open haard in te gaan. Mooie handzame blokken.

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te vernemen door middel van deze review, veel stookplezier gewenst! 🔥

M Wessels

Snelle levering mooi haardhout.

Veel stookplezier! 🔥

jj v d crommenacker

De pellets hebben een goede verbranding

Ronald Lamé

Te late levering en zeer ongelijkmatig hout

Beste klant,
Zou u nog iets specifieker kunnen aangeven wat er niet goed is aan het hout? Stuur gerust een aantal foto's naar info@haardhout.com. Dan bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.
Desondanks ook veel stookplezier gewenst!
Met warme groet,
Haardhout.com