Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

prive

Uitstekend. snel efficient

Bedankt voor uw review! 🔥

Varossieau

Van bestelling tot levering gaat prima!
Hout is in te grote blokken. Het schors valt eraf, het hout dat wij bestellen; mix, brandt wel heel snel op

Beste klant,
Bedankt voor uw review! Mocht u echt hinder ondervinden van mindere kwaliteit haardhout, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice! 🔥
Met warme...

supervizier

Prima, hadden wel wat hulp nodig met het hout op de gewenste plek te krijgen

Karel Hermans

Haardhout bezorgt geweldig haardhout, keurig gedroogd. Bestellen en bezorging conform afspraken. Met vertrouwen bestel ik een volgende keer weer bij haardhout.com.

Reactie Haardhout.com:

Bedank voor deze mooie review. Veel stookplezier gewenst en graag tot de volgende keer! 🔥

CSC-Consultancy BV

Prima leverancier, leverantie volgens afspraak. Kwaliteit van het hout is OK. Rest vochtgehalte in het hout vlgs de norm. Weinig schors. Asrest kleiner dan 1 gewichtsprocenten. Weinig schors en dus... Prima leverancier, leverantie volgens afspraak. Kwaliteit van het hout is OK. Rest vochtgehalte in het hout vlgs de norm. Weinig schors. Asrest kleiner dan 1 gewichtsprocenten. Weinig schors en dus een lage zwaveldioxide emissie.
Ik ben zeer tevreden.
De emballage is prima om aanmaak houtjes van te zagen.
Mvg
Bertrand Sternsdorff

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review! Fijn om te vernemen dat alles naar wens is.
Veel stookplezier gewenst en graag tot de volgende keer! 🔥

Karin

Snelle levering. De chauffeur heeft flink moeite gedaan om de pallet zo dichtbij mogelijk te zetten. Het hout is goed droog en brand mooi.

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te vernemen, veel stookplezier! 🔥

Michel

Droog hout, netjes geleverd

Arijaan Peters

Zeer goede kwaliteit hout en ook zeer snelle levering.

Veel stookplezier gewenst! 🔥

J Verwaal

Zorgen 3x gewijzigd. Vervolgens kloppen de aantallen niet. Jammer.

Beste klant,
Jammer om te vernemen dat de service niet helemaal goed is verlopen. Is het ondertussen opgelost?
Desondanks veel stookplezier gewenst! 🔥