Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Martijn Mol

Mooi droog hout, precies zoals omschreven. Snelle levering zoals geplanned. Uitstekend bedrijf!

Reactie Haardhout.com:

Bedankt voor uw mooie review! 🔥 Veel stookplezier gewenst!

Sander

Prima hout, precies alles gegaan volgens afspraak.

x

Prima hout, fijne service, gemakkelijk conytact

H.C. van Valen

Heel prettig en vriendelijke geholpen

Henk van Egmond

Het team van Haardhout.com komt alles na wat ze zeggen, zijn flexibel en regelen alles perfect. Al jaren klant bij hun en altijd top service . De producten die ze leveren zijn goed en snelle... Het team van Haardhout.com komt alles na wat ze zeggen, zijn flexibel en regelen alles perfect. Al jaren klant bij hun en altijd top service . De producten die ze leveren zijn goed en snelle levertijd. Ik ben zeker ambassadeur van deze club. Henk v E. / Hierden

Reactie Haardhout.com:

Wat een mooie en positieve review, hartelijk dank daarvoor!
Fijn om te vernemen dat alles naar wens is.
Veel stookplezier gewenst!
Met warme groet,
Haardhout.com

Tom

Snelle levering, klantgericht, uitstekende afterservice

Seraus

Het hout zijn wij meer dan tevreden over. Echter het aanleveren ervan niet. De pallet met hout was niet goed gestapeld/bevestigd waardoor de helft van het hout door de vrachtwagen gevallen was. Ook... Het hout zijn wij meer dan tevreden over. Echter het aanleveren ervan niet. De pallet met hout was niet goed gestapeld/bevestigd waardoor de helft van het hout door de vrachtwagen gevallen was. Ook het verplaatsen van de pallet van de vrachtwagen onze oprit op was drama. Overal lagen houtblokken en we zijn bijna een half uur bezig geweest met het verzamelen ervan. Volgens de chauffeur lag het echt aan de manier van stapelen/verpakken. Er stond namelijk een andere pallet hout van een ander bedrijf die wel strak gestapeld waren en dus netjes op de plek bleven liggen.

Beste klant,
Bedankt voor de terugkoppeling. Dat is zeer vervelend en zeker niet de bedoeling dat u houtblokken moet gaan verzamelen, onze excuses hiervoor.
Lastig om te zeggen waar dit...
Beste klant,
Lastig om te zeggen waar dit verkeerd is gegaan. De pallets die bij ons binnenkomen zijn al strak gestapeld in een pallet. Vervolgens worden ze vanuit onze loods naar onze klanten verstuurd. Als een pallet niet stevig genoeg is, wordt deze niet door ons verladen, om dit soort situaties te voorkomen. Wellicht dat er tijdens het vervoeren iets uit verband is geraakt.
Desondanks blijft het uiteraard onze verantwoordelijkheid, daarom onze excuses voor het ongemak.
Veel stookplezier gewenst! 🔥
Met warme groet,
Haardhout.com

van Haaften

Snel efficiënt

Nederlof

Prima levering, mooi op tijd, tot aan de tuin. TOP!!

Bedankt voor uw review! Veel stookplezier gewenst 🔥