Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Willem

Prima hout, volgens afspraak snel geleverd en inderdaad direct te stoken met rustig en mooi vlammenspel.

Adriaan

Super geregeld. Mooi verpakt in stevige krat. Op verzoek grover gekloofd en dat klopt uitstekend. Bijzonder aardige chauffeur die het netjes op zijn plaats reed. Helemaal blij mee. ???

S.R Sewgobind.

Prima; goed droog hout, geleverd op de datum welke ons het beste uit komt!

Dick Stoevelaar

Krat elzenhout besteld voor speksteen kachel. Houtbrokken keurig op maat . Snelle levering (binnen 24 uur.) We kunnen weer een poosje stoken.

Joop

Goed hout en snel bezorgd

A van Wijk

We hebben een proef pakket Pini Kay briketten besteld. In de omschrijving staat dat er 3 pakken a 12 briketten geleverd worden. Helaas hebben wij maar 2 pakketten ontvangen.
Brand verder prima.

Reactie Haardhout.com:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw review. Spijtig om te vernemen dat er een pak minder is geleverd. Heeft u dit ook kenbaar gemaakt aan onze klantenservice? Ik zie dat er inderdaad een foutje is gemaakt op de website, onze excuses hiervoor.
Ik zie uw reactie graag tegemoet.
Met warme groet,
Haardhout.com

E. Claassen

Prima levering van perfect openhaardhout.

M. Muggen

Jammer dat jullie niet de pallets over grind kunnen vervoeren