Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Michiel Verhaegh

Weliswaar een tegenvaller dat het hout niet de volgende werkdag werd bezorgd en dat ikzelf moest bellen om hier achter te komen is het prima hout. De vrachtwagen kon prima de wijk in en had ook een... Weliswaar een tegenvaller dat het hout niet de volgende werkdag werd bezorgd en dat ikzelf moest bellen om hier achter te komen is het prima hout. De vrachtwagen kon prima de wijk in en had ook een elektrische palletwagen bij zich en kom de pallet op de gewenste plaats zetten.

Beste klant,
Begrijpelijk dat dit een tegenvaller was. Wij doen ons best om alle klanten tijdig te informeren, maar door drukte in transport krijgen we niet altijd tijdig een terugkoppeling, onze excuses hiervoor.
Fijn dat de levering en het hout verder naar wens is. Veel stookplezier gewenst! 🔥

G. Vos

Al een aantal jaren onze houtleverancier en dat bevalt uitstekend!

Fijn om te horen! Veel stookplezier gewenst! 🔥

Piet Valkier

Op basis van deze levering van 2m3 Essen-hout ben ik teleurgesteld. Het aandeel houtblokken dat deels of geheel van rot hout zijn is mij echt te hoog.

Piet Van Der meulen

Alles correct en je krijgt wat je bestelt

Peter

Even gebeld of de pallet met essenhout wel op voorraad was, dat was het. Direct besteld en de volgende werkdag geleverd. Chauffeur van vervoerder heeft met de palletwagen en een hulp van ons de... Even gebeld of de pallet met essenhout wel op voorraad was, dat was het. Direct besteld en de volgende werkdag geleverd. Chauffeur van vervoerder heeft met de palletwagen en een hulp van ons de grote pallet op de juiste plek gezet. Hout lijkt goed droog en brand goed zonder veel aanslag op de ruiten.

Reactie Haardhout.com:

Fijn om te vernemen dat alles soepel is verlopen én dat het hout goed brandt.
Veel stookplezier gewenst! 🔥

Paul Andriessen

Goede service ,prima bezorging netjes gestapeld.ik ben tevreden.

René

Netjes geholpen bij verzetten dag van aflevering

Joop Gosman

Prima service al jaren lang.

Edward

1-ste bestelling bij Haardhout.com, enige minpunt was dat de chauffeur vooraf NIET heeft gebeld! Wel goed hout (eiken besteld) met juiste lengte, droog en laag vochtpercentage. Keurig verpakt!

Beste klant,
Onze excuses dat de chauffeur van tevoren niet heeft gebeld.
Fijn om te horen dat het verder wel naar wens is. We wensen u dan ook veel stookplezier toe!
Met warme...
Beste klant,
Onze excuses dat de chauffeur van tevoren niet heeft gebeld.

M. van Harten

Alles prima in orde, behalve de bezorging. De chauffeur krijgt een inferieur heftruckje mee dat de pallet niet eens tegen een licht glooiende verharde helling het troittoir op geduwd krijgt. Dus:... Alles prima in orde, behalve de bezorging. De chauffeur krijgt een inferieur heftruckje mee dat de pallet niet eens tegen een licht glooiende verharde helling het troittoir op geduwd krijgt. Dus: staat het ding op straat en moet onmiddellijk vrij genomen worden van werk om het hout met kratjes te verplaatsen.