Pallet hout eiken, nette prijs, op tijd afgeleverd. Door alle partijen gebeld. Gewoon heel tevreden.
Johannes
Fijne communicatie & service. Pallet werd geplaatst op de lastig te bereiken plek.
Hans
Prima haardhout, netjes geleverd op de afgesproken dag en tijd en vooraf keurig een berichtje van de chauffeur.
BvdL
Proefpakket besteld. Keurig op tijd geleverd. Relatief grote doos intens opzichte van de inhoud. Twee blokken verstookt. Is goed bevallen.
Mirella
Ondanks bericht dat de bestelling aan de chauffeur was meegegeven, is de bestelling gewoon niet aangekomen. Telefoontje leverde de reactie op dat ik beter een dag eerder had kunnen bellen .......Ondanks bericht dat de bestelling aan de chauffeur was meegegeven, is de bestelling gewoon niet aangekomen. Telefoontje leverde de reactie op dat ik beter een dag eerder had kunnen bellen .... Afrader! Ik ben erg teleurgesteld. De bestelling was een verjaardagskadootje voor mijn man.
Steven
Een absolute topzaak! Buitengewone service van Erwin en de kwaliteit is fantastisch! Een aanrader voor iedereen die van kwaliteit en service houdt! 5 sterrenniveau!
Gerard
Op tijd geleverd. Prima service
John
Het hout (mix hardhout) is van prima kwaliteit en direct te stoken. Een mooie mix ook van kleine (om te beginnen met stoken) en grote (voor als de kachel goed brandt) blokken. De pallet werd keurig...Het hout (mix hardhout) is van prima kwaliteit en direct te stoken. Een mooie mix ook van kleine (om te beginnen met stoken) en grote (voor als de kachel goed brandt) blokken. De pallet werd keurig geplaatst op de plek waar ik 'm wilde hebben. Erg tevreden dus.
Paul
Mooie stukken hout, recht gehakt waardoor makkelijk zelf kleiner te hakken. En ook alle stukken even lang, erg fijn stapelen in het houthok. Ook goed droog dus zal lekker branden. Keurige aflevering...Mooie stukken hout, recht gehakt waardoor makkelijk zelf kleiner te hakken. En ook alle stukken even lang, erg fijn stapelen in het houthok. Ook goed droog dus zal lekker branden. Keurige aflevering en op tijd! Erg fijn dus en aan te bevelen??
Ellen
Helaas, de eerste 2 leveringen waren top. Nu de 3e levering beukenhout, het hout is zo hard gedroogd dat de bast eraf valt. Dit is nog niet zo erg, maar het hout stinkt chemisch en de zak met...Helaas, de eerste 2 leveringen waren top. Nu de 3e levering beukenhout, het hout is zo hard gedroogd dat de bast eraf valt. Dit is nog niet zo erg, maar het hout stinkt chemisch en de zak met aanmaakhout heeft geschilderd / gebeitst hout. Voorheen zat het aanmaakhout in fijne aparte zakjes, nu 1 grote zak. We overwegen nu een andere leverancier. Update 20 mei: Goede service en opties gekregen om het probleem op te lossen. Bedankt!