Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Douwe

Alles prima, maar de bekrating waar het hout inzat viel bij levering bijna uitelkaar. De chauffeur kon het hout niet bij de deur afleveren, aangezien zijn electriesche steekwagen niet over een... Alles prima, maar de bekrating waar het hout inzat viel bij levering bijna uitelkaar. De chauffeur kon het hout niet bij de deur afleveren, aangezien zijn electriesche steekwagen niet over een drempeltje van 1 cm kon komen, bij andere leveringen ging dit altijd goed, nu leverde hij af op het trottoir.

klant

Komen altijd de afspraken na, goede service en advies.

Rita

De bezorger was niet erg behulpzaam om het op de juiste plaats te zetten

LuxeTuinDeco

Goed advies gekregen, snelle levering goed op de hoogte gehouden van wanneer het haardhout geleverd werd chauffeur heeft mij netje 10min van tevoren gebeld in overleg met de chauffeur het haardhout... Goed advies gekregen, snelle levering goed op de hoogte gehouden van wanneer het haardhout geleverd werd chauffeur heeft mij netje 10min van tevoren gebeld in overleg met de chauffeur het haardhout op de juiste plek gelost extra compliment aan de chauffeur top!

Natasja

Prima droog hout. Vlot geleverd. Ben al jaren klant en stelt nooit teleur

Mevr.

Keurig op tijd geleverd, droogte en kwaliteit van het hout is super en de pallet is goed afgevuld, kortom uitstekend! Henk

M

Zeer snelle en duidelijke levering van een mooie pallet hout.

Marcel

Hoi, we bestellen al jaren 2 tot 3 halve pallets met eikenhout en heb hiervoor een aparte plaats met afdak voor. De laatste keer kregen we een 'hele' pallet, maar dan half gevuld. Die past niet... Hoi, we bestellen al jaren 2 tot 3 halve pallets met eikenhout en heb hiervoor een aparte plaats met afdak voor. De laatste keer kregen we een 'hele' pallet, maar dan half gevuld. Die past niet onder het afdak.! Eigenlijk fout geleverd en zonder overleg. Na telefonisch overleg moest ik maar de helft er af zagen.!! We hopen dat de volgende bestelling/levering weer correct is. Iets behulpzamer had wel gemogen door de telefoon.

C.

Prima hout en levering volgens afspraak. Al vele jaren een tevreden klant.

Vlammetje

Hout is goed droog deze keer. Prima levering. Houden zo.