Voor het eerst briketten besteld om uit te proberen. De briketten branden geweldig, geeft een mooie vlam en geeft veel warmte. Volgende keer bestellen we een grote partij!
Sipke
Zoals al jaren, altijd goed en op tijd.....
dirk
Als gewoon snelle levering en mooi droog berken! Brand zonder waar te nemen rook uit de schoorsteen alleen staand huis in friesland. Gezeur om iritante rook hoor ik niet. Fijne dag Dirk Koomen
Gert
Voor de 2e keer brandhout (essen) besteld, goed droog, direct te stoken,maar 1e zending betere kwaliteit, bij 2e zending veel schorshout(heel licht) en dat is in no-time opgebrand
Jessica
Snelle levering en het hout stookt fantastisch!
Mirjam
Goed brandhout, op tijd geleverd - tevreden
Ivan
Top hout! Levering stond voor de gehele dag. Kreeg in de loop van de ochtend een mail dat de levering savonds was tussen half 6 en half 8 maar ze stonden om 15 00 al voor de deur. Verder prima!
Gerben
Prima service, netjes afgehandeld keurig op z"n plek gezet, dank
T.
Perfect (mix) hout, brand perfect . Levering volgens afspraak en netjes door de vervoerder op de gevraagde plek neergezet !
J.G.W.
Goed hout, netjes gestapeld in een box, gelost op de goede plek. Helemaal top.