Prima brandhout,goed droog, kon gelijk stoken, zeer tevreden!
Owen
Besteld, netje bevestiging gekregen, mails tav verzending, transport en leveringsmoment en niet onbelangrijk een hele aardige chauffeur! Een perfecte score dus.
Ruud
Zoals gebruikelijk, alles 100% volgens afspraak.
Jan
Ik had gehoopt dat het nog wat droger zou zijn.
Van
Zoals altijd top geregeld en uitstekende kwaliteit
Klant
Heel goed service
Leo
Hout is prima. De levering was prima en zeer vriendelijk. Het hout is ook droog en goed verpakt. Maar iemand heeft besloten op de website te vermelden dat het hout zonder stof, zooi en schimmel...Hout is prima. De levering was prima en zeer vriendelijk. Het hout is ook droog en goed verpakt. Maar iemand heeft besloten op de website te vermelden dat het hout zonder stof, zooi en schimmel geleverd zou worden. Er zaten emmers met zaagsel tussen, veel blokken met schimmel en stof ook genoeg. Ik ben tevreden. Maar USP waar ik niet om vraag wel aanbieden en dan niet nakomen is raar.
Ton
Nette partij hout geleverd volgens afspraak.
Frans
Vooraf contact met haardhout.com gehad want mijn bestelde hout was nog niet op voorraad. Geen probleem om te wisselen en daarna gewoon op tijd geleverd.