Goed hout en krullen. Op tijd en volgens afspraak geleverd??
Henk
Bestel al jaren na alle tevredenheid bij haardhout.com. Goede service, prima hout en altijd een correcte aflevering tot voor de deur.
Steven
Het haardhout , in tegenstellingen tot vorige bestellingen, bestaat niet uit de blokken maar meer uit versnipperd hout, haast aanmaak hout. Teleurstelling
CC
Top levering Super kwaliteit hout
Gerrit
Snelle levering prima hout.
L.A.
Topkwaliteit hout, mooi gelijk en schoon. Snel geleverd en op de juiste plek gezet.
R.
Wederom prima snelle levering! Mooi hout en direct te stoken!
Peter
Mijn eigen hout was nog te nat, dus moest dit keer gedroogd hout hebben. De grote pallet eiken gekozen. Wilde het z.s.m. in huis hebben, jammer dat er op zaterdag niet geleverd kon worden, zodat ik...Mijn eigen hout was nog te nat, dus moest dit keer gedroogd hout hebben. De grote pallet eiken gekozen. Wilde het z.s.m. in huis hebben, jammer dat er op zaterdag niet geleverd kon worden, zodat ik het maandag pas kreeg. Op zich prima afhandeling en levering. Vooraf aangemeld door de chauffeur en netjes op zijn plek gezet. Hout is mooi droog, en daardoor eenvoudig aan te steken.