Snelheid van de levering
Informatie over de verloop van uw order

Guido

Ondanks herhaaldelijk verzoek om hout af te leveren op een specifiek adres, wordt dit keer op keer volledig genegeerd. Kennelijk is dit schering en inslag! Laatste levering ovengedroogd hout was te... Ondanks herhaaldelijk verzoek om hout af te leveren op een specifiek adres, wordt dit keer op keer volledig genegeerd. Kennelijk is dit schering en inslag! Laatste levering ovengedroogd hout was te vochtig en er zat schimmel op. Het mag duidelijk zijn dat dit de laatste keer was dat wij bij jullie ons haardhout betrekken. Als reactie op uw commentaar: Ik heb met de chauffeur gesproken en deze had geen instructie ontvangen. Dit is kennelijk een structureel probleem. We hebben nog nooit een foutloze levering van jullie gehad. Helaas hebben we geen reactie ontvangen op onze opmerking over de schimmel c.q. de slechte kwaliteit van het hout.

Siep

Ik geef 4 sterren omdat de inhoud en kwaliteit van het hout en de eenmalige pallet box prima is. Ook de aflevering was goed verzorgd met een aardige chauffeur. Ik geef geen 5 sterren omdat ik zou... Ik geef 4 sterren omdat de inhoud en kwaliteit van het hout en de eenmalige pallet box prima is. Ook de aflevering was goed verzorgd met een aardige chauffeur. Ik geef geen 5 sterren omdat ik zou adviseren om de bovenkant van de eenmalige pallet waterdicht te maken omdat niet iedereen het hout nog dezelfde dag kan verwerken in eigen opslag. Zo kan het ook nog een tijdje blijven staan evt in de regen zonder dat het hout nat wordt. Indien noodzakelijk kan je dan de eenmalige box dan ook gebruiken als vaste opslag. Wel zo duurzaam.

Jan

Snelle en duidelijke communicatie. vlotte levering. Enkel de vervoerder had een verkeerd huisnummer gekregen. Via de telefoon alles toch met vervoerder kunnen afstemmen.

Mevr.

Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het hout

Ric

Kwaliteit hout is goed en ook de bezorging is keurig op de gewenste plek.

Nils

Snelle afhandeling en levering. Volgende dag bezorgd. Prima service: werd telefonisch contact opgenomen dat bestelling vwb type hout iets gewijzigd moest worden (duurdere kwaliteit) maar voor de... Snelle afhandeling en levering. Volgende dag bezorgd. Prima service: werd telefonisch contact opgenomen dat bestelling vwb type hout iets gewijzigd moest worden (duurdere kwaliteit) maar voor de afgesproken prijs.

Dick

Snelle levering, netjes verpakt en correcte chauffeur.