Voor de eerste keer een pallet hout besteld en werd super geregeld. Bezorging prima, chauffeur heeft het netjes in m’n loods gezet. Al met al een aanrader en bestel zeker weer bij Haardhout.Con...Voor de eerste keer een pallet hout besteld en werd super geregeld. Bezorging prima, chauffeur heeft het netjes in m’n loods gezet. Al met al een aanrader en bestel zeker weer bij Haardhout.Con als ik hout nodig heb. Dank voor alle goede zorgen. Gr W.Bos
Johan
Prima haardhout. Goed droog en direct te gebruiken. Ik ben nu aan het experimenteren met andere houtsoorten dan Essen. Eucalyptus hout als proefpakket besteld. Geeft een mooi spetterend geluid. Ga...Prima haardhout. Goed droog en direct te gebruiken. Ik ben nu aan het experimenteren met andere houtsoorten dan Essen. Eucalyptus hout als proefpakket besteld. Geeft een mooi spetterend geluid. Ga nog verder onderzoeken welke houtsoorten er nog meer zijn.
Klant
Mooi gedroogd berkenhout zonder schors ofwel pizzahout. Keurig in plastic tasjes verpakt. De grootte van de pallet viel iets tegen,iets meer dan de helft van wat ik gewent was bij berkenhout met...Mooi gedroogd berkenhout zonder schors ofwel pizzahout. Keurig in plastic tasjes verpakt. De grootte van de pallet viel iets tegen,iets meer dan de helft van wat ik gewent was bij berkenhout met schors op pallet.
Stephan
Doen wat ze beloven. Levering op tijd en kwaliteit van het hout is perfect. Onze volgende bestelling doen we zeker weer hier.
IRMA
Van tevoren kreeg ik via e-mail goed advies. De chauffeur heeft er alles aan gedaan om de pallet zo dicht mogelijk via het achterom bij de deur van mijn tuin te krijgen zodat ik die gemakkelijk kon...Van tevoren kreeg ik via e-mail goed advies. De chauffeur heeft er alles aan gedaan om de pallet zo dicht mogelijk via het achterom bij de deur van mijn tuin te krijgen zodat ik die gemakkelijk kon legen en het hout kon opstapelen in mijn houthok. Ik kon deze man wel zoenen van geluk! Dus alleen maar super ervaringen!
Jaap
Mooi hout, van gelijke lengte, prima bezorgd. Heel tevreden.
Henk
Komen afspraken na, informeren goed en leveren via prima transporteur.
Van
Mooi droog hout. Netjes voor de deur afgeleverd op de afgesproken datum.